Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Quarantine’in İsmi Rainbow Six Parasite Olabilir

Rainbow Six Quarantine’in İsmi Rainbow Six Parasite Olabilir

Ubisoft’un merakla beklenen oyunu Rainbow Six Quarantine hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Oyunun adı Rainbow Six Parasite olabilir.

Ubisoft’un geçtiğimiz yıl çıkarmayı hedeflediği yeni FPS oyunu Rainbow Six Quarantine, COVID-19 pandemisi nedeniyle geliştirme sürecinde aksaklıklar yaşamıştı. Ekibin evden çalışması sonucu geliştirilmesi yavaşlayan oyun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Ubisoft’un oyunun adını Rainbow Six Quarantine yerine Rainbow Six Parasite olarak belirlediği ortaya çıktı. Karantina ve pandemi gibi kavramlarla arasına mesafe koymayı isteye firma, oyunu bu yıl içerisinde piyasaya sürmeyi hedefliyor.

Birkaç mağazada yapılan listelemeler ise yeni oyunun çıkış tarihi olarak mart ayını işaret ediyor. Fakat henüz isim konusunda bile bir kesinliğe sahip olmayan oyunun ne zaman çıkış yapacağı konusunda da sağlam bir ibare yok. Diğer taraftan Far Cry 6’nın çıkış tarihini de ileriye alan Fransa merkezli oyun geliştiricisi, bu zaman aralığında Rainbow Six Parasite ile bir sürpriz yapabilir.

İlk önce Rainbow Six Quarantine olarak duyduğumuz yeni FPS oyunu ise oyuncuların Rainbow Six Siege’de deneyim ettiği Outbreak modunu temel alacak. Rainbow Six Siege ile aynı evrende geçen yeni oyun için Ubisoft’un can sıkıcı kavramlardan uzak kalması ise yerinde bir karar olacaktır. Yaklaşık bir yıldır karantinada olan insanlar herhangi bir dizi, film, kitap ya da oyunda bu konseptten olabildiğince uzak kalmayı tercih ediyor.

Güncelleme: Ubisoft Sözcüsünden Açıklama Geldi

Ubisoft sözcüsü konu hakkında bir açıklama yaptı. Ortaya çıkan resmin doğru olduğunu fakat Parasite isminin sadece bir placeholder olduğunu ifade etti. Yani Parasite adı oyunun gelecekte duyurulması beklenen resmi ismi için bir taslak olarak yer alıyor. Yapımın adı elli olduğunda Parasite yerine duyurulan yeni ad yazılacak.

Rainbow Six Quarantine adının değişeceğini fakat yeni ismin Parasite olmayacağını da cümlelerine ekleyen sözcü, yakın bir zamanda oyuna dair yeni detaylar paylaşacaklarını da bildirdi. Bu detaylar arasında yeni FPS oyunun resmi ismi de yer alacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir