Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six: Siege 11-15 Haziran Arasında Oynaması Ücretsiz Olacak

Rainbow Six: Siege 11-15 Haziran Arasında Oynaması Ücretsiz Olacak

Ubisoft’un sevilen FPS oyunu Rainbow Six Siege 11 ve 15 Haziran tarihleri arasında oynaması ücretsiz olacak. Detaylar haberimizde.

Ubisoft‘un hiç şüphesiz en popüler oyunlarından biri olan Rainbow Six: Siege‘in piyasaya sürülmesinden bu yana tam 5 yıl geçti. Oyun bu 5 yıllık süre içerisinde unutulmak bir yana, popülerliğini daha da katladı diyebiliriz. Sürekli güncel tutulan içeriği, yeni haritalar, oyuna eklenen farklı operatörler ve etkinlikler elbette ki oyuncuların ilgisini canlı tutmak konusunda oldukça başarılı oldu. Tüm bunların üzerine bir de karakterlerin birbirlerinden farklı özellikleri ve çeşitlilik eklenince oyunun başarısını kavramak daha da kolaylaşıyor.


Rainbow Six: Siege önümüzde 11 Haziran tarihinden itibaren 15 Haziran‘a kadar oyuncuların karşısına ücretsiz oynama imkanı ile çıkıyor. Bu süre içerisinde oyunu dilediğiniz kadar ücretsiz oynayabilirsiniz. Ancak 15 Haziran tarihinden sonra oyununun yeniden ücretli olacağını da hatırlatmakta fayda var. Ayrıca ücretsiz oynanabilecek tarihler arasında popüler oyunun yüzde 70’lik dev bir indirime de gireceğini belirtmekte fayda var. Rainbow Six: Siege‘e hala sahip değilseniz bu indirim kaçırılmayacak cinsten.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir