Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı Etkinliği Sızdırıldı

Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı Etkinliği Sızdırıldı

Ubisoft’un popüler yapımı Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı hakkında ilk bilgiler geldi. Resmi açıklama henüz gelmese de sızan detaylar haberimizde.

2015 yılında çıkış yapmasına rağmen Rainbow Six Siege, hala güncelliğini korumaya devam ediyor. Yeni sezonlar, yeni operatörler ve etkinlikler sayesinde R6: Siege büyük bir oyuncu kitlesine ev sahipliği yapmayı başarıyor. Bu etkinliklerden bir yenisi ise Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı etkinliği olacak gibi görünüyor. Henüz Ubisoft cephesinden resmi açıklama gelmemiş olsa da Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı etkinliği hakkında pek çok bilgi internete sızmış durumda.

Yapılan sızıntılara göre bu senenin etkinliği Sugar Fright olarak adlandırılacak. Bir Reddit kullanıcısının paylaştığı bilgilere göre sınırlı süreli etkinlik ‘treaters’ ve ‘tricksters adı verilen iki takımın mücadelesi olacak. Bu takımları şekerciler ve şakacılar olarak çevirmek mümkün. Team Deathmatch modunda oynanacak etkinlikte amaç ise 50 puana ilk ulaşan takım olmaya çalışmak olacak. Puan toplamak için ise öldürdüğünüz düşmanlardan düşen şekerleri toplamanız gerekecek. Etkinliğin gerçekleşeceği harita ise yine cadılar bayramı temasına uygun bir harita dizaynı olacak. Sızıntılar hakkındaki videoyu ise aşağıdan izlemeniz mümkün.

Henüz Ubisoft’tan resmi açıklama gelmemiş olsa da bu açıklamanın da çok yakında yapılacağı söylentiler arasında. Henüz resmi duyuru ve açıklamalar yapılmadığı için etkinlik hakkındaki bilgilerimiz bunlarla sınırlı, yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarıyor olacağız. Etkinlik ile ilgili görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir