Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege: Clash Geçici Olarak Oyundan Kaldırıldı!

Rainbow Six Siege: Clash Geçici Olarak Oyundan Kaldırıldı!

Ubisoft’un başarılı FPS oyunu Rainbow Six Siege kapsamında pek de sevilmeyen bir operatör olan Clash, kapsamındaki bir hata nedeniyle bir kez daha geçici olarak kaldırıldı.

Geçtiğimiz on ayda üçüncü kez aynı durumu yaşayan Clash’in geçici de olsa oyundan kaldırılması bazı oyuncuları tatmin etmiyor. Güçlü kalkanı nedeniyle atak tarafında oynayan oyunculara zorlu anlar yaşatan operatörün oyundan tamamen kalkması talep ediliyor, fakat bu pek de mümkün değil gibi.

Clash’in oyundan tekrar kaldırılmasını Reddit üzerinden açıklayan ekip, açıklamayı Twitter’da da paylaştı.

“Güncelleme: Clash Devre Dışı Bırakılıyor

Bugün Clash’i geçici olarak kaldırıyoruz. Karakterde istismar edilebilecek bir oyun hatası tespit ettik, biz bu durumu çözene kadar Clash oynanamayacak.

Anlayışınız için teşekkürler.”

Clash’in oyundan kaldırılmasının sebebi tam olarak açıklanmamış olsa da kullanıcılardan kalan videolar durumu gözler önüne seriyor. Alttaki videoda görülebildiği gibi, Clash’in takım arkadaşları kendisinin kalkanının arkasından ateş edebiliyor. Zaten yeteri kadar güçlü olan operatör, bu hatayla birlikte takımına da orantısız bir güç katabiliyor.

ninjabladeJr’ın paylaştığı bu videonun ardından Rainbow Six Siege oyununda Clash tekrar bakıma alındı. Bakalım Ubisoft problemi ne zaman çözecek?

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir