Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege İçin İki Yeni Operatör Açıklandı: Ace ve Melusi!

Rainbow Six Siege İçin İki Yeni Operatör Açıklandı: Ace ve Melusi!

Rainbow Six Siege oyununun yeni sezonu Operation Steel Wave kapsamında oyuna gelecek operatörler Ace ve Melusi oyunculara duyuruldu.

Ubisoft’un stratejik FPS oyunu Rainbow Six Siege, oyundaki her yeni sezon yani operasyonla bir atak bir de savunma operatörünü oyuncuların beğenisine sunuyor. Bu sezonda gelmiş olan operatörler Iana ve Oryx iken bu sezondakiler Ace ve Melusi olacak. Atak operatörü Ace, giysileriyle yer altında çalışan bir kurtarma işçisi gibi gözüküyor. Melusi için ise çevresine ve kıyafetlerine bakılarak orman savaşçısı diyebiliyoruz. Paylaşılan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Operatörlerin yetenekleri hakkında henüz bir bilgimiz yok.

Videoda ilk gözüken operatör, oyuna bu operasyonla gelecek olan atak operatörü Ace. Kafasında fenerli kaskıyla patlamış bir asansörden aşağı doğru sarkan Ace, içeri girmeden önce sahne Melusi’ye çevriliyor. Ağacın tepesinde tetikte bekleyen operatör, “Gerçek bir yırtıcı, sadece ihtiyaç için avlanır, açgözlülükten değil. Ve sahip olduklarını korur.” ifadelerini kullanıyor. Ardından tekrar Ace’in içinde bulunduğu enkazı gösteren videoda Ace bize doğru yaklaşıp “Seni eve götürmemi durduracak kadar geniş bir delik veya kalın bir duvar yok.” sözünü söylüyor.

Karakterlerin gösterilmesinin ardından daha detaylı bilginin 18 Mayıs’ta Rainbow Six’in resmî Twitch hesabından verileceği söyleniyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Güzel olmuş bence, ilk karakter açıklanmadan önce çıkan dalgalar dikkatimi çekmedi değil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir