Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege Jill Valentine Kostümünü Oyuna Ekledi

Rainbow Six Siege Jill Valentine Kostümünü Oyuna Ekledi

Rainbow Six Siege Jill Valentine karakterinin kostümünü oyuna ekledi. Resident Evil 25.yıl kutlamaları Rainbow Six’de kendine yer buldu.

Zofia Elite Set kapsamında gelen kostümün tanıtımı ise PlayStation’un resmi YouTube kanalı üzerinden yayımlandı. Zofia için eklenen set, Jill Valentine karakterinin Resident Evil 3: Remake’deki modern kostümü yerine orijinal Resident Evil’de giydiği kıyafetlerden oluşuyor.

Elite seti içinde STARS Unit One üniformasının yanı sıra LMG-E, RG15 ve M672 silahları için de temalı görünümler barındırıyor. Sette silahlarınıza ekleyebileceğiniz bir Elite Zofia chibi de yer alıyor.

CAPCOM, Resident Evil serisinin 25.yılını diğer yapımlarla işbirliği yaparak kutluyor. Sevilen serinin teması birçok oyunda kendine yer buluyor. Bu örneklerden biri olan Rainbow Six Siege Jill Valentine kostümü ise oyun içi mağazadan satın alınabiliyor. 1800 R6 kredisi üzerinden satışa sunulan kostüm setini tüm platformlarda edinebileceğinizi de ekleyelim.

Tanıtım videosu PlayStation YouTube hesabından yayımlansa da dileyen tüm oyuncular Zofia’nın yeni kostümünü PC, Xbox One, Xbox X ve S Serisi üzerinde kullanabilecek.

Tema bağlamında Resident Evil’i andıran bir diğer Rainbow Six oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Rainbow Six Quarantine sistem gereksinimleri ve oyunun 1 saatlik oynanış görüntüleri geçtiğimiz günlerde sızdırıldı. Yaklaşık 18 ay önce duyurulan oyunun çıkış tarihi hakkında ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Fakat sızdırılan sistem gereksinimleri ve oynanış görüntülerine bakıldığında yapıma dair resmi açıklamaların yakın zamanda geleceği tahmin ediliyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir