Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six: Siege Kullanıcı Rekorunu Kırdı

Rainbow Six: Siege Kullanıcı Rekorunu Kırdı

Rainbow Six Siege kullanıcı rekorunu kırdı ve Steam’de aynı anda 200.000’den fazla oyuncu tarafından oynandı. 6 yıl önce çıkan oyunun bu başarısının arkasında yeni güncelleme ve ücretsiz hafta sonu etkinliği var.

Tam adıyla Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, hayatımızda 6. yılını doldurmak üzereyken yeni bir başarıya daha imza attı. E3 2014’te tanıtılan ve Nisan 2015’te piyasaya sürülen Rainbow Six: Siege, Ubisoft’un amiral gemilerinden biri. Taktik ağırlıklı oyunda klasik online FPS ögelerini yenilikçi bir oynanışla birleştiren oyun oyunculara toplam 59 operatör sunuyor. Bu operatörlerin her birinin farklı teknolojik ekipmanları ve yetenekleri var, oyuncular operatörlerin özelliklerini kullanarak kendilerine avantaj sağlamaya çalışıyor.

Rainbow Six Siege Kullanıcı Rekorunu Kırdı!

Steam’deki 6. yılında olan başarılı oyun geçtiğimiz gün aynı anda 201.053 aktif oyuncuya ulaştı ve bu SteamDB raporuna göre oyunun şu ana kadar ulaştığı en yüksek sayı. Bundan önceki rekor 200.000 oyuncuyla Mart 2020’ye aitti. Rainbow Six, her mart ayında kendi rekorunu tazelemeye hevesli gibi görünüyor. Bu rekorun kırılmasında etkili olan iki faktör ücretsiz haftasonu etkinliği ve yeni güncellemenin duyurulması oldu. Crimson Heist adı verilen Battle Pass yeni operatör Flores’le geliyor. Flores’in yanında yeni skinler ve çeşitli ödüller de oyunculara sunulanlar arasında.

Yeni Battle Pass fragmanı:

Rainbow Six: Siege Kaç TL?

Rainbow Six: Siege birçok platformdan ulaşılabilen bir oyun ve çoğu platformda fiyat benzerlik gösteriyor. Steam, Epic Games ve Ubisoft üzerinden oyunun bilgisayar sürümü normalde 89 TL’ye alınabilirken kısa süreli indirimde tüm platformlarda 35,60 TL’ye alınabiliyor. Microsoft Store’da ise normalde 255 TL’ye satılan Rainbow Six: Siege indirimle 76,50 TL’ye düşmüş durumda.

Rainbow Six: Siege Kaç GB?

Rainbow Six: Siege oynamak istiyorsanız en az 61 GB’lık bir alanı gözden çıkarmanız gerekiyor. Oyun düzenli güncellemeler aldığı için oyunun talep ettiği alanın artabileceğini de göz önünde bulundurun.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir