Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six: Siege Tachanka Rework Sürümü Hackerların Eline Geçti

Rainbow Six: Siege Tachanka Rework Sürümü Hackerların Eline Geçti

Rainbow Six: Siege Tachanka rework sürümünün sezon sonunda oyuna eklenmesi planlanıyordu. Hackerlar operatörün rework halini oynamanın yolunu buldu.

Rainbow Six: Siege tachanka rework

Tachanka operatör düzenlemesi resmi olarak oyuna eklenmese de Ağustos ayında yeni sürüme dair görüntüler sızdırılmıştı. Bugün ortaya çıkan bir videoda Tachanka’nın yeni hali oldukça net bir şekilde görülebiliyor. Videonun geçerliliği ise Ağustos ayında sızdırılan görüntüler ile kıyaslandığında şüphe götürmüyor.

Kaydedilen görüntüde Tachanka adlı operatörün yenilenmiş halini görmek mümkün. Hacker oyuncuların bunu nasıl yaptığına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Rus operatör Tachanka yanıcı bomba atarı ve DP-28 makineli tüfeği ile yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Operatör Tachanka’nın yeni halini aşağıdaki video izleyebilirsiniz.

Oyunun severleri tarafından lord olarak adledilen operatörün yeni hali en çok merak edilen detaylar arasındaydı. Ortaya çıkan görüntüde yanıcı bomba atarın 10 adet mermisi olduğu görülebiliyor.

Ubisoft son birkaç aydır hem şirket içindeki skandallar hem de erkenden sızdırılan oyun görüntüleriyle uğraşıyor. Fransa temelli oyun geliştiricisi geçtiğimiz gün Operation Shadow Legacy adındaki yeni sezonu sürpriz bir şekilde duyurmuştu. Oldukça ilgi çeken yeni sezona Zero kod adlı yeni bir operatörün gelecek. Halihazırdaki sezonun bitişiyle Rainbow Six: Siege Tachanka rework sürümünün eklenmesi oyuncuları heyecanlandırıyordu. Hackerların oyuna resmi olarak eklenmediği halde kullanabileceği içerikler merak konusu olmaya devam ediyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir