Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege Yeni Nesilde 4K 120 FPS Çalışacak!

Rainbow Six Siege Yeni Nesilde 4K 120 FPS Çalışacak!

 Rainbow Six Siege’in 4K 120 FPS çalışacağı hakkında yeni nesil açıklaması yapıldı. Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen popüler takım ve taktik odaklı rekabetçi FPS oyunu Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 4K 120 FPS olarak yeni nesilde karşımıza çıkacak. Detaylar haberimizde.

Rainbow Six Siege, 7 Nisan 2015 yılında çıkışını yaptı. Ubisoft’un takım, ajan ve taktik odaklı rekabetçi FPS oyunu Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, 5 yıldan beri aktif olarak hem konsollarda hem PC platformunda oynanmaya devam ediyor. Sürekli özellik ve sezon güncelleştirmesi almaya devam eden oyunun yeni nesil konsollar olan PlayStation 5 ve Xbox Series X’te 4K 120 FPS çalışacağı açıklandı.

Rainbow Six Siege Artık 4K 120 FPS Çalışabilecek!

Açıklama, Ubisoft resmi Twitter sayfası üzerinden yapıldı. Herhangi bir ekstra ödeme yapılmadan yeni nesil konsollarda oyunun 4K 120 FPS çalışacağı açıklandı. Yani anlayacağımız üzere PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcıları ücretsiz yükseltme hakkına sahip olacak. Yeni nesil konsollarda ise 4K çözünürlükte 120 FPS kare hızında oyun deneyimi yaşayabilecekler.

Bakalım Rainbow Six Siege yeni nesilde nasıl özellik ve sezon güncellemeleri almaya devam edecek? Yeni nesilde oyuncu sayısı ne kadar artacak?

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir Yorum

  1. Reis çıkışının şerefine şöyle bir hafta oynaması ücretsiz yapın. Hem güzel bir event de tuzu biberi olur.

    (Beleşçi miyim? Ne münasebet)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir