Anasayfa > Oyun Haberleri > Raji: An Ancient Epic Ekim’de Oyuncularla Buluşacak

Raji: An Ancient Epic Ekim’de Oyuncularla Buluşacak

Raji: An Ancient Epic Ekim’de oyuncularla buluşacak. Steam sayfası üzerinde demosu görücüye çıkarılan oyun farklı bir yaklaşım getiriyor.

Macera ve rol yapma oyunlarında genellikle pagan mitolojisinden öğeler görmeye alışkınız. Bazı oyunlarda daha oryantal ve Asya halklarıyla ilgili öğeler bulunsa bile, bunlar ana hikayeyi nadiren oluşturuyor. Sonunda bir yapımcı sesime kulak vermiş olacak ki, Raji: An Ancient Epic Ekim ayında oyuncularla buluşacak. Oyun 2017 senesinde bir Kickstarter kampanyası yürütmüş, ancak kampanya başarılı olmamıştı. Bundan bir iki sene sonra, yapımcı stüdyo vazgeçmemiş olacak ki, oyun 15 Ekim‘de Steam’de ve diğer platformlardaki yerini alacak. Oyunun demosu ise, 20 Eylül‘e kadar Steam’den oynanabilir.

PlayStation 5 Türkiye Fiyatı Kaç TL Olacak?

Oyunun konusu Hint mitolojisiyle ilgili. Genç kız, tanrılar tarafından dünyayı şeytanlara karşı savunmak için seçilmiştir. Genç kızın kaderini belirleyen tanrılar ona aynı zamanda özel güçler ve silahlar da bahşeder. Bunların arasonda Hint mitolojinde bulunan Trishul Mızrağı ve Sharanga Oku da vardır. Raji, şeytanlar tarafından kaçırılmış olan erkek kardeşini kurtarmalı ve şeytanların efendisi Lord Mahabalasura (ki bu dünyanın en ağız dolusu kötü karakter ismi olabilir) ile karşılaşıp onu yenmek zorundadır.

Sanat stili, Hint Pahari tarzında olan oyun, erken erişimlerde görselliğiyle inceleyenlerden tam not almıştı. Ancak oyunun görsel güzelliğinin, sürekli kapanma ve performans sorunlarının gölgesinde kaldığı belirtilmişti. 20 Eylül’e kadar açık olacak demoda bu sorunların giderilmeye çalışıldığı yapımcı tarafından açıklandı. Demo incelemesi çok yakında Savebutonu okuyucuları için gelecek.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir