Anasayfa > Oyun Haberleri > Ratchet & Clank (2016) İçin PlayStation 5 Güncellemesi Duyuruldu

Ratchet & Clank (2016) İçin PlayStation 5 Güncellemesi Duyuruldu

PlayStation’ın ikonik oyun serilerinden birisi olan Ratchet & Clank serisinin 2016 çıkışlı oyunu için PlayStation 5 güncellemesi geleceği duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Ratchet & Clank: Rift Apart, PS5 İçin Geliyor

Insomniac Games tarafından geliştirilen efsane PlayStation özel oyun serisi Ratchet & Clank, PS5’te yeni bir oyuna sahip olmanın yanı sıra 2016 çıkışlı oyunu için de sürüm güncellemesi alacak. Haziran ayında PlayStation etkinliğinde duyurulan Ratchet & Clank: Rift Apart, merakla beklenirken 2016 çıkışlı oyun için de Insomniac Games tarafından bir güncelleme geleceği duyuruldu. Ratchet & Clank, PlayStation Store’da düzenlenen ”Play At Home” adlı ücretsiz oyun kampanyasında şu anda ücretsiz olarak edinilebiliyor.

Geliştirici Insomniac Games, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ratchet & Clank (2016)’in Nisan ayında PlayStation 5 güncellemesi alacağını ve bu güncellemeyle oyunun PS5 üzerinde 60 FPS çalışabileceğini duyurdu.

Oyun, PlayStation 4 üzerinde sadece 30 FPS çalışabiliyor. Ayrıca oyunun devam eden kampanya üzerinden 31 Mart’ın sonuna kadar ücretsiz ve kalıcı olarak edinilebileceği belirtildi. Oyunun PlayStation Store sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Siz Ratchet & Clank serisi ve gelecek güncelleme hakkında neler düşünüyorsunuz? PlayStation konsolunuzda oyunu deneyimleme fırsatı buldunuz mu? Değerli görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Güncel oyun haberleri için sitemizi takip etmeyi unutmayın.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir