Anasayfa > Oyun Haberleri > Ratchet & Clank: Rift Apart Türkçe Altyazı Desteğiyle Geliyor

Ratchet & Clank: Rift Apart Türkçe Altyazı Desteğiyle Geliyor

Bu yılın PlayStation 5 özel oyunlarından olan Ratchet & Clank: Rift Apart, Türkçe altyazı desteği ile çıkış yapacak.

Ratchet & Clank: Rift Apart Türkçe

PlayStation 5 sahiplerinin bir süredir merakla beklediği Ratchet & Clank: Rift Apart ile ilgili yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. 2020 State of Play sunumunda tanıtıldığı günden bu yana dikkatleri üzerine çeken Rift Apart, yeni videosuyla da oyuncuların ilgisini üzerine çekti. Göz dolduran zengin renk paletinin yanı sıra ucundan da olsa gösterilen çeşitli mekanları ve heyecanlı aksiyon sahneleriyle oyunumuz, kaliteli bir animasyon filmini andırıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=9p_gg9UW9k4

Bu videonun ardından bir haber de PlayStation Türkiye’den geldi. Ratchet & Clank: Rift Apart Türkçe altyazı desteği ile 11 Haziran 2021’de oyuncularla buluşacak.

Rift Apart PlayStation 5 özel oyunu olacak, yani elinizde bir PlayStation 4 olsa bile oyunu oynayamayacaksınız. Oyunun standart sürümü 70 dolardan piyasaya çıkarken, deluxe sürümü 80 dolardan satışa sunulacak. Türkiye satış fiyatıysa standart sürüm için 619,00 TL, deluxe sürüm içinse 699,00 TL olarak belirlendi. Oyun şu anda PlayStation Store üzerinde ön siparişlere açık bir şekilde çıkış yapacağı günü bekliyor.

Fortnite Neymar Kostümü Yeni Bir Video İle Tanıtıldı

Oyunun arkasındaysa özellikle Marvel’s Spider-Man’ı geliştirerek büyük övgü toplamış Insomniac Games var. Ayrıca Sony, Ratchet & Clank: Rift Apart için bir State of Play daha gerçekleştirecek. Sunum Rift Apart’ın yanı sıra iki bağımsız oyunu daha içerecek. Gerçekleştirilecek bu sunumda oyunla ilgili uzun bir oynanış videosu da oyuncularla paylaşılacak. Sunum Türkiye saatine göre 30 Nisan 00.00 tarihinde başlayacak. Yeni oyunlar arıyor veya Rift Apart’la ilgili daha fazla şey görmek istiyorsanız bu sunuma göz atmanızda fayda var.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir