Anasayfa > Oyun Haberleri > Razer, Koronavirüs Sebebiyle 1 Milyon Maske Bağışlayacak!

Razer, Koronavirüs Sebebiyle 1 Milyon Maske Bağışlayacak!

Koronavirüs salgını oyun dünyasını epey etkiliyor demiştik ama bu etkilerin hepsi olumsuz olacak değil tabii ki. Razer’dan pek çok frimaya örnek teşkil edecek güzel bir hareket geldi. Özellikle bilgisayar üzerinden video oyunlaro oynamayı tercih eden oyuncular için oyuncu ekipmanı üreten Razer, Koronavirüs salgınına karşı çok daha önemli bir ekipman dağıtmaya hazırlanıyor. Firma, tam 1 milyon maskeyi virüs salgınına karşı bağışlayacak. 

İhtiyacı Olan Ülkeler Belirlenecek

Razer CEO’su Min Liang Tan, kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarla bu maskelerin tamamen bağış usulü ile dağıtılacağını belirtti. Aynı zamanda Min Liang Tan, ilk olarak Singapur devlet yetkilileri ile görüşüleceğini ve işbirliği çerçevesinde, maske ihtiyacı duyan ülkelerin belirleneceğini duyurdu. Daha sonrasında belirlenen bu ülkelere ihtiyaç seviyesine bakılarak belirli sayıda maskeler dağıtılacak.

Min Liang Tan

Ülkemizde de oldukça hızlı yayılan Koronavirüs ve maalesef canlar almaya devam ediyor. Gerek ekonomiyi, gerek oyun dünyasını, gerek insan yaşamını ve standartlarını oldukça olumsuz etkileyen virüs ile yapılan bu topyekun mücadelede bu tür olumlu ve hareketler görmek inancımızı kuvvetlendiriyor.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir