Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Realme Akıllı Saatlerini Görücüye Çıkardı

Realme Akıllı Saatlerini Görücüye Çıkardı

Asya’da telefonları oldukça tutulan Çin menşeli teknoloji markası Realme, popüleritesini akıllı saat ve televizyonlarla artırmayı deniyor.

Realme, son zamanların yükselişe geçen teknoloji markalarından biri. Çin menşeli firmanın telefonları, Asya’da ve özellikle de Hindistan’da büyük rağbet görüyor. Marka, Hindistan’da üç gün içerisinde 1 milyon telefon satarak akıl almaz bir başarı yakalamıştı. 2019 yılında Avrupa piyasasına da açılan marka, an itibariyle aralarında Çin, Hindistan, Endonezya, Vietnam, Tayland, Malezya, Pakistan, Mısır’ın da bulunduğu 18 ülkede faaliyet gösteriyor. Marka, Türkiye’de de aktif. 

Samsung Pay Debit Kart Duyuruldu

Marka tanıtımlarında, şıklık ve teknolojiyi modaya adapte etme gibi iddialar bulunan Realme, akıllı saatlerini de görücüye çıkardı. Realme’nin ilk akıllı saatlerinin ismi Realme Watch. Dizaynı kare şeklinde olan saatin ekranı 1.4 inch ve 320×320 LCD çözünürlüğüne sahip. Saat, işletim sistemi olarak Android’in özelleştirilmiş bir versiyonunu kullanıyor.

Saatin özellikleri arasında, bildirim gösterme, müzik kontrol etme, gelen çağrıları reddetme ve diğer tipik akıllı saat özellikleri bulunuyor. 7-9 gün arasında batarya ömrü olan saat, güç tasarruf modunda 20 güne kadar performans gösteriyor. 5 Haziran‘da piyasaya sürülecek olan saatin 50 dolar gibi bir fiyattan işlem görmesi bekleniyor.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir