Anasayfa > Oyun Haberleri > Red Dead Online En Son Güncellemesi İle Atlar Bozuldu

Red Dead Online En Son Güncellemesi İle Atlar Bozuldu

Red Dead Online en son güncellemesi olan Blood Money, oyuncuların atlarının çığırından çıkmalarına sebep oldu.

13 Temmuz’da gelen, Red Dead Online deneyimine yeni görevler ve küçük özellikler ekleyen Blood Money güncellemesiyle birlikte fark edilen ilk şey bu eklentilerin varlığı değil, atların bozulması oldu. Eyerlerinden ve aksesuarlarından oyunculara ait olduğu fark edilen atların sahipleri yanlarında olmasa da onlar kendi başlarına dünyada öylece durup bekliyor, kafalarına esince deli gibi koşmaya başlıyor ve hatta diğer oyunculara çarpıyor ya da beklenmedik yerlerde ölü bulunuyorlar. Hatta kendi atınızın klonunu bulma ihtimaliniz bile var, fakat bu klon ile etkileşime geçemiyorsunuz.

Oyuncuların bu bug hakkındaki popüler teorilerinden biri bugın ahırdaki ara sahneden kaynaklandığı. Atın ahırdan çıkışını gördüğümüz ara sahne sebebiyle bugın ortaya çıktığı düşünülürken bazı oyuncular da oyundan çıkış yaptıklarında atların geride kaldığını düşünüyor.

Bu bug Red Dead Online içinde karşılaşılan ilk at bugı da değil. Yine benzer bir şekilde, 2020 Temmuz ayında ortaya çıkan bir başka bug atları bozmuş ve oyuncuların çağrılarını umursamamalarına, daha çok çarpmaya ve düşmeye başlamalarına, kafalarına göre koşmaya başlayıp bir yerlere kafa atmalarına ve hatta havaya uçmalarına sebep olmuştu. Bir başka benzer durumda GTA Online NPClerinin de garip davrandığı sıkıntılar ortaya çıkmıştı. Rockstar‘ın arası oyun içi varlıkları delirtme ile iyi gibi görünüyor olsa da oyuncuların geribildirimleri ve Kotaku‘nun Rockstar ile iletişime geçmesiyle bugın yakın zamanda düzeltilmesi mümkün.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir