Anasayfa > Oyun Haberleri > Red Dead Online Fiyatları Açıklandı

Red Dead Online Fiyatları Açıklandı

Red Dead Redemption 2’den ayrılarak tek bir oyun olarak çıkan Red Dead Online fiyatları açıklandı. Detaylar haberimizde.

Red Dead Redemption 2’den harici olarak çıkış yapan Red Dead Online için Türkiye fiyatları duyuruldu. Oyuncular ana oyuna sahip olmadan aşağıda belirtilen fiyatlar karşılığında Red Dead Online’yi satın alabilecek.

Red Dead Online Fiyatları

  • Rockstar Games: 39,00 TL
  • Epic Games Store: 39,75 TL
  • Microsoft Store: 39,75 TL
  • PlayStation Store: 159,00 TL
  • PS Plus Abonelerine Özel Fiyat: 39, 75 TL

Red Dead Redemption 2’ye halihazırda sahip olan oyuncular ise oyunun içeriklerine eskisi gibi erişebilecek. Red Dead Online için yayınlanan yeni güncellemeler, RDR2’yi 1 Aralık tarihinden önce satın alanların kullanımına açık olacak.

Rockstar Games’in başyapıtı Red Dead Redemption 2 ise Steam üzerinde 299 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Oyunun çevrimiçi sürümü için geçtiğimiz hafta belirtilen fiyat ise beş dolar civarında olmuştu.

Dijital oyun platformlarındaki kurdan yola çıkarak Red Dead Online fiyatı için 25-30 TL bandında olacağı tahmin ediliyordu. Fakat bugün ortaya çıkan detaylar sonucunda oyunun birçok platformda 40 TL’den satılacağı duyuruldu.

Rockstar Games’in başyapıtı olan Red Dead Redemption 2 kanunsuzluk çağının yavaş yavaş sona erdiği bir ABD dönemini tasvir ediyor. Oyuncuların Arthur Morgan adında bir çete üyesine hayat verdiği yapım etkileyici dünyası, canlı grafikleri ve sürükleyici hikayesiyle öne çıkıyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir