Anasayfa > Oyun Haberleri > Red Dead Online’ın Sonraki Güncellemesi Aksiyon Odaklı Olacak

Red Dead Online’ın Sonraki Güncellemesi Aksiyon Odaklı Olacak

Oyunun tasarım direktörü Scott Butchard, Gamestar’a verdiği röportajda Red Dead Online’ın sonraki güncellemesi hakkında bazı bilgiler verdi.

Rockstar Games’in popüler oyunu Red Dead Redemption 2’nin çevrimiçi versiyonu olan Red Dead Online’a en son gelen güncelleme Naturalist, aksiyonun aksine oyunculara daha zengin bir doğal yaşam sunmuştu. Oyunda daha fazla aksiyon isteyen oyuncuların talepleri, gelecek olan bir sonraki güncellemeyle boşa gitmeyecek gibi görünüyor. Oyunun geliştiricilerinden Butchard, verdiği röportajda Red Dead Online’ın sonraki güncellemesi hakkında oyunculara bazı bilgiler sundu. Rockstar’ın topluluğu dinleyerek güncellemelerinin içeriklerini belirlemeye yatkın olduğunu söyleyen tasarım direktörü, Red Dead Online’a gelecek olan sonraki yamada son güncellemenin aksine daha fazla aksiyon ögesinin olacağını belirtti.

Red Dead Online’ın Sonraki Güncellemesi

“Oyuncular, daha aksiyon odaklı bir güncelleme için fazla beklemek zorunda kalmayacak. Bir sonraki güncellemede oyunda bulunan bir rolü genişleteceğiz, böylece birçok aksiyon odaklı çatışma oluşturacağız.”

Butchard’ın yaptığı açıklamada çok açık ipuçları olmasa da oyunun dosyalarını inceleyen veri madencileri yakın zamanlarda heyecan verici bulgularla karşımıza çıkmıştı. Red Dead Redemption 2 dosyalarında bulunan outlaw ve gunslinger ikonları, bounty hunter rolüne yeni ögelerin eklenmesi konusunda Red Dead Online oyuncularında bir beklenti yaratmıştı. Oyunun sonraki güncellemesinde eklenecek olan içeriğin bu olup olmadığını tam olarak bilmesek de bu bilgiye dikkat etmekte fayda var.

Oyunun bir sonraki güncellemesi, Take-Two’nun başındaki isim Karl Slatoff’un daha önce yaptığı bir açıklamaya göre bu mâli yılın sonuna kadar, yani en geç haziran ayında çıkışını yapacak. Moonshiners güncellemesinin aralık ayında geldiğini göz önünde bulundurursak yeni içeriklerin erkenden geleceğini umabiliriz.

Red Dead Online’ın yeni güncellemesi hakkındaki beklentileriniz neler? Fikirlerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir