Anasayfa > Oyun Haberleri > Red Dead Redemption 2 – Xbox One’a Fotoğraf Modu Geliyor!

Red Dead Redemption 2 – Xbox One’a Fotoğraf Modu Geliyor!

Konsol versiyonuyla piyasayı sallamış, bilgisayar versiyonuyla yaptığı başarısız çıkıştan sonra da kısa süre içinde toparlamış Red Dead Redemption 2 oyununun Xbox One versiyonuna fotoğraf modu geliyor.

Oyuna yeni gelen güncelleme sadece Xbox One’a gelecek olan fotoğraf modunu içermiyor. RDR 2’nin bütün platformlardaki versiyonlarına yeni emote’lar ve kozmetik eşyalar geliyor. Ayrıca silahlarını geliştirmek isteyen oyuncular indirimden faydalanabilecek. Ayrıca XBOX ONE oyuncuları da nihayetinde oyunun hikaye modunu oynayabilecek.

Daha öncesinde sadece PlayStation, Stadia ve bilgisayar versiyonlarında hikaye modunda oynanan güncellemeleri artık Xbox One oyuncuları da tadabilecek. Bu güncellemelerin en heyecan verici olanı ise tahmin edebileceğiniz gibi fotoğraf modu. Oyunun hikaye modunda inanılmaz anları yakalamanıza olanak sağlayan bu özellik artık Xbox One’da da kullanılabilecek.

Red Dead Redemption 2 oyununa gelen son güncelleme ile ilgili daha fazla detaya Rockstar Games firmasının resmi sitesindeki bu yazıya tıklayarak erişebilirsiniz.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir