Anasayfa > Oyun Haberleri > Red Dead Redemption Filmi Yolda Olabilir

Red Dead Redemption Filmi Yolda Olabilir

Red Dead Redemption filmi geliyor. Sevilen oyun serisinin beyaz perdeye uyarlanacağı iddia edildi. Detaylar haberimizde.

Rockstar tarafından geliştirilen üçüncü şahıs kameralı vahşi batı oyunu Red Dead Redemption serisi iki oyunuyla oldukça beğeni toplamıştı. Çıktığı dönemden bu yana oldukça popüler olan seri sızıntılara göre beyaz perdeye geliyor. Harika hikayesi ve anlatıma sahip olduğu için oyuncular tarafından zaten beklenilen haber Giant Freaking Robot’dan geldi.

Daha önceden isabetli sızıntılara imza atmış içeriden bir kaynağa göre Sony bir Red Dead Redemption filmi yapmak için kolları sıvamış durumda. Ghost of Tsushima oyununun da film yapımcılığını üstlenen Sony, oldukça etkileyici bir hikayeye sahip olan Red Dead Redemption serisini de beyaz perdeye taşıyarak oyuncuları memnun edecektir.

Red Dead Redemption Serisi

İlk olarak 2004 yılında Red Dead Revolver ile ortaya çıkan Red Dead serisi ilk oyunuyla çıktığı dönemde pek ses getirememişti. Daha sonrasında 2010 senesinde konsollara özel olarak çıkış yapan Red Dead Redemption satışa sunuldu. Döneminin en iyi grafikleri ve oynanışını oyunculara sunan Red Dead Redemption birçok insana konsol satın aldıracak kadar beğeni kazandı ve büyük bir başarı elde etti.

Son olarak serinin en başarılı oyunu olarak görülen Red Dead Redemption 2, 2018 yılında oyuncularla buluştu ve oyun dünyasına adını altın harflerle yazdırdı. Mükemmel atmosferi, tatmin edici vuruş hissi, keyifli oynanışı ile Red Dead Redemption serisini efsaneleştiren yapım oyuncular tarafından oldukça beğenildi ve bir çok ödüle layık görüldü.

Önümüzdeki yıllarda bir filmi de beklenen serinin son yapımının fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir