Anasayfa > Oyun Haberleri > Remnant: From The Ashes, Haftaya Epic Store’da Ücretsiz Olacak!

Remnant: From The Ashes, Haftaya Epic Store’da Ücretsiz Olacak!

 Remnant: From The Ashes, Epic Games’in oyun mağazası ve kütüphanesi olan Epic Games Store’da bir sonraki haftanın ücretsiz oyunlarından birisi olacak. Detaylar haberimizde.

Kuzey Carolina merkezli video oyun geliştirici şirketi Epic Games’in Steam’e rakip olmak için oyunculara sunduğu oyun mağazası ve kütüphanesi Epic Games Store’da ücretsiz oyun kampanyaları düzenli olarak devam ediyor. Epic Games Store’da bir sonraki hafta ücretsiz olacak oyunlar belli oldu. Bu oyunlar arasında Remnant: From The Ashes dikkat çekmeyi başarıyor.

remnant from the ashes epic store

Remnant: From The Ashes Hakkında

Gunfire Games tarafından geliştirilen ve Perfect World Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenilen Co-op destekli TPS(Üçüncü şahıs bakış açısı) ile oynanan hayatta kalma aksiyon oyunu Remnant: From The Ashes, 16 Ağustos 2019’da çıkışını yaptı ve oyun dünyasında özellikle silahlı ve Co-op Dark Souls olarak biliniyor. Oyunda başka bir boyuttan gelen antik bir kötülükle mücadele ediyoruz. Zorlu yaratıklar ve bosslar ile karşılaştığımız bu macerada hayatta kalan son insanlardan birisi olarak ya tek başımıza ya da yanımıza iki arkadaşımızı alarak bu mücadeleye atılıyoruz.

Remnant: From The Ashes, 13 Ağustos – 20 Ağustos 2020 tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulacak. Kütüphaneye ekledikten sonra oyunu kalıcı olarak edinmiş olacaksınız. İşte oyunun sistem gereksinimleri ve oyunun bir oynanış fragmanı:

Remnant: From The Ashes Epic Store Sayfası

Minimum
Önerilen
İşletim Sistemi

Windows 7 / 8 / 10 64 bit

İşletim Sistemi

Windows 7 / 8 / 10 64 bit

İşlemci

Intel Core i3-7350K (4.20 GHz) veya üstü

İşlemci

Intel Core i5-4590 (3.70 GHz) veya üstü

Bellek

8 GB

Bellek

8 GB

Ekran Kartı

AMD Radeon RX 470

Ekran Kartı

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir