Anasayfa > Oyun Haberleri > Remothered: Broken Porcelain İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Remothered: Broken Porcelain İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Remothered: Broken Porcelain adlı yapımın senaryo fragmanı Gamescom kapsamında görücüye çıktı.

Psikolojik gerilim ve korku ögelerini birleştiren Remothered: Broken Porcelain için Whispers adında bir hikaye fragmanı yayınlandı. Serinin ilk oyunu Remothered: Tormented Fathers, oyuncular tarafından olumlu karşılanmış ve Remothered serisinin bir sonraki oyunu için yeşil ışığı yakmıştı. Whispers fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Stormind Games’in geliştirici koltuğunda oturduğu yeni Remothered oyunu, Jennifer ve Lindsay arasında geçen bir öyküyü anlatacak. Hikaye Ashman Inn adında sırlarla ve beklenmedik korkularla dolu bir otelde geçecek.

“Jennifer ve Lindsay’in arasındaki bağ, en beklenmedik yerde oluştu…korkunçluklarla dolu Ashman Inn’in salonlarında. İkisinin arasındaki bağ, Remothered: Broken Porcelain 20 Ekim 2020 tarihinde çıkış yaptığında sınanacak.”

Geliştirici, verdiği demette Remothered serisinin son halkasının ilk oyunla kıyaslandığında çok daha korkunç olacağını belirtti. Yeni oynanış mekanikleri ve güçlü hikaye anlatımıyla beraber Broken Porcelain serinin ilk oyununu aratmayacak gibi duruyor.

Remothered: Broken Porcelain

Oyun dünyasının sevilen türü korku oyunları son zamanlarda alışılagelmiş yapıdan uzaklaşıyor. Artık bir klasik haline gelmiş jumpscare sahnelerinin yanı sıra güçlü hikaye anlatımına odaklanmayı hedefliyor. Bu bağlamda heyecanla beklediğimiz yeni Remothered oyunu 20 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları üzerinde oynanılabilir olacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir