Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil 3 Remake, 3 Milyon Satışı Aşmayı Başardı!

Resident Evil 3 Remake, 3 Milyon Satışı Aşmayı Başardı!

 Resident Evil 3 Remake 3 Milyon satışı rakamını aşmayı başardı! Serinin Resident Evil 3: Nemesis ana oyununun Remake versiyonu olan Resident Evil 3 Remake büyük bir başarı yakaladı. Detaylar haberimizde.

Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan Resident Evil 3 Remake, 3 Nisan 2020’de çıkışını yapmıştı. Capcom’un popüler oyun serilerinden olan Resident Evil’ın 1999 yılında çıkışını yapan efsane oyunu Resident Evil 3: Nemesis’in Remake versiyonu başarı yakaladı! Resident Evil 3: Nemesis, 2020 modernliğinde yeni oyun motoru ve yüksek kalite dokularla güncellenerek karşımıza çıkmıştı. Oyunun süresi ve ana oyundan çıkarılan bazı şeyler nedeniyle oyunculardan tepki alan oyun, gelen tepkilere rağmen 3 Milyon Satışı aşmayı başardı.

capcom finans raporu

Capcom, 2020 mali yılı için ikinci çeyrek finans sonuçlarını açıkladı ve bu sonuçta Resident Evil 3 Remake’in satış rakamı da yer aldı. En son Ağustos ayında 2.7 Milyon satışa ulaşan yapımın,  3 Milyon satış rakamını geride bıraktığı belirtildi. Bunun yanında aynı başlık altında Resident Evil 2 Remake’in ve Resident Evil 7: Biohazard yapımlarının da iyi performans gösterdikleri açıklandı. Ayrıca Monster Hunter World serisi de, 16.4 milyonluk satış rakamı ve serinin Iceborne adlı oyununun kazandığı ödülden bahsedilerek raporda yerini aldı. Raporun tamamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Siz Capcom ve Resident Evil 3 Remake 3 Milyon satış başarısı hakkında neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir