Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Dead by Daylight Evrenine Konuk Oluyor

Resident Evil Dead by Daylight Evrenine Konuk Oluyor

Capcom’un popüler video oyunu serisi Resident Evil, hayatta kalma oyunu Dead by Daylight evrenine konuk olacak. Detaylar haberimizde.

Resident Evil Village’ın Konsollarda Çalışacağı Çözünürlük-FPS Değerleri Açıklandı

Capcom tarafından düzenlenen Resident Evil Showcase etkinliğinde Resident Evil serisini ilgilendiren birçok duyuru yapıldı. Resident Evil 4’ün VR versiyonu, Resident Evil Village’ın demo tarihleri, konsollar için çözünürlük-FPS değerleri dışında ilgi çekici bir haber daha verildi. Açıklanana göre Resident Evil, bu Yaz Dead by Daylight evrenine konuk olacak.

Resident Evil serisinin 25.yılı şerefine yapılan işbirliği ile oyunun 20.sezonunda Resident Evil içerikleri indirilebilir içerik olarak oyuna eklenecek. İkonik karakterler ve eşyaları Dead by Daylight evreninde yerini alacak. 25 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenecek Dead by Daylight özel etkinliğinde yeni detaylar paylaşılacak.

Dead by Daylight, çok oyunculu bir korku-hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuna Resident Evil serisinden içerikler eklenmesi oyuncuları oldukça heyecanlandırmış durumda. Tam resmi tarih belli olmasa da paylaşılan videoda başlangıç tarihi Haziran 2021 olarak belirtiliyor. Şu ana kadar Dead by Daylight için pek çok ünlü katil karakter oyuna eklenmişti. Resident Evil serisinden hangi karakterlerin oyuna ekleneceği büyük merak konusu. Yeni detaylar için 25 Mayıs’taki etkinliği beklemek gerekiyor.

Siz ilgili haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Dead by Daylight oynuyor musunuz? Güncel haberleri sitemizden takip edebilir ve görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir