Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil İçerikleri Sınırlı Süreyle The Division 2’ye Geliyor

Resident Evil İçerikleri Sınırlı Süreyle The Division 2’ye Geliyor

Capcom tarafından düzenlenen Resident Evil özel etkinliğinde Resident Evil ile The Division 2’nin bir araya geleceği duyuruldu. Resident Evil The Division 2 evrenine konuk olacak. Gerçekleşecek etkinliğin detayları haberimizde.

Resident Evil Re:Verse Duyuruldu

Capcom tarafından dünyaca ünlü Resident Evil serisinin 25.yıldönümü için özel olarak düzenlenen etkinlikte yeni haberler paylaşıldı. Etkinlikte yeni çıkacak Resident Evil Village ve çok oyunculu bir Resident Evil deneyimi yaşatacak Resident Evil Re:Verse gösterildi. Bunun dışında bir işbirliği duyuruldu. Resident Evil, sınırlı bir süreyle The Divison 2 evrenine konuk olacak. Birçok Resident Evil içeriğini The Division 2’de görme fırsatına sahip olacağız.

Resident Evil The Division 2 Evrenine Konuk Oluyor

Capcom’un efsane serisi Resident Evil, Ubisoft’un popüler yapımlarından Tom Clancy’s The Division 2’nin evrenine konuk olacak. Sınırlı süreyle gerçekleştirilecek etkinlikte Resident Evil kostümleri, silahları, karakterleri The Division 2’de yer alacak.

Ayrıca giriş yapan oyunculara Leon Kennedy’nin RPD(Racoon Polis Departmanı) kıyafeti verilecek. Bunun yanında bazı ikonik karakterlerin, STARS, Umbrella gibi isimlerin malzemeleri, kostümleri, kozmetik eşyalar gibi birçok Resident Evil içeriği etkinlikte yer alacak.

Etkinlik 2 Şubat 2021 tarihinde başlayacak ve 15 Şubat 2021’de sona erecek. Siz etkinliği nasıl buldunuz? Tom Clancy’s The Division 2 oyununu oynuyor musunuz? Etkinliğe katılmayı düşünüyor musunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. Güncel oyun haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir