Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Re:Verse Duyuruldu

Resident Evil Re:Verse Duyuruldu

Resident Evil Re:Verse, gerçekleştirilen özel Resident Evil etkinliğinde duyuruldu. Capcom, Resident Evil Re:Verse ile çok oyunculu bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Detaylar haberimizde.

Resident Evil Village İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Capcom, Resident Evil serisinin 25.yıldönümü için özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinlikte yeni çıkacak ana oyun Resident Evil: Village hakkında detaylar paylaşıldı. Bir yandan ufak yeni haberler de elde ettik. Resident Evil: Village’in dışında yeni bir çok oyunculu Resident Evil oyunu geliyor. Resident Evil Re:Verse olarak adlandırılan yeni oyun etkinlikte duyuruldu.

Resident Evil Re:Verse Hakkında

Resident Evil: Re:Verse, çok oyunculu oyun deneyimi yaşatmayı hedefleyen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Görsellik olarak çizgi romanlara benzer bir doku tarzına sahip oyunda serinin ikonik karakterlerini bir arada görebiliyoruz. Üçüncü şahıs bakış açısı ile oynanacak çok oyunculu bu oyunda 6 kişilik deathmatch oynama fırsatına sahip oluyoruz.

Karakterlerin kendine özgü yeteneklerinin olduğu, seride yer alan farklı mekanlarda çok oyunculu bir deneyim bizleri bekliyor. Oyun aynı zamanda Resident Evil: Village alan kullanıcılara ücretsiz olarak verilecek.

Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkışını yapacak. Yeni nesil konsollar olan PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsollarında da geriye dönük uyumluluk sayesinde oynanabilir olacak.  Siz oyunu nasıl buldunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir