Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Re:Verse Erteleme Kararı İle Karşı Karşıya

Resident Evil Re:Verse Erteleme Kararı İle Karşı Karşıya

Özellikle korku sever oyuncular tarafından merakla beklenen Resident Evil Re:Verse erteleme kararı ile bekleyenleri üzdü. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasında korku türünün en başarılı serilerinden olan Resident Evil son yıllarda yaptığı atılımlar ile yeniden eski ihtişamlı günlerine dönmüş vaziyette. Hala eski formundan bir şey kaybetmemiş olduğunu bizlere tekrar tekrar kanıtlamış olan Resident Evil serisi karşımıza son olarak Resident Evil Village ile çıkmıştı. Bu yapımın yanı sıra geliştiriciler sıradaki projelerini de oyuncularla paylaşmış ve Resident Evil Re:Verse adlı bir çok oyunculu yapımın da duyurusunu yapmışlardı. Serinin alışık olduğumuz görsel tarzı ve oynanışından çok daha farklı bir temaya sahip olacak yapım aynı zamanda Resident Evil Village sahipleri için de ücretsiz olacaktı.

Resident Evil Village Sistem Gereksinimleri

Geride bıraktığımız nisan ayı içerisinde açık beta süreci başlamış olan Resident Evil Re:Verse bu kez de bir erteleme haberi ile karşımıza çıktı. Normal şartlar altında bu yılın yaz aylarında piyasaya sürülmesi beklenen yapım yaklaşık bir yıllık bir erteleme ile 2022 yazına ertelendi. Erteleme kararına sebep olarak ise geliştiricilerin oyunculara en iyi ve sorunsuz oyun deneyimini sunmak istemeleri gösterilmiş vaziyette. Bu kararla birlikte geliştiricilere bir yıl daha vakit kazandırmış olan oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Serinin çeyrek asırlık bir süreyi devirmesinin şerefine geliştirilen yapım çıkışı ile birlikte beklentileri ne ölçüde karşılayacak bunu ise zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir