Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village Çıkış Fragmanı Paylaşıldı

Resident Evil Village Çıkış Fragmanı Paylaşıldı

Capcom, Resident Evil serisinin merakla beklenen yeni oyunu Resident Evil Village için çıkış fragmanı paylaştı. Oyunla alakalı detaylar haberimizde.

Resident Evil Village’ın Konsollarda Çalışacağı Çözünürlük-FPS Değerleri Açıklandı

Capcom’un popüler serisi Resident Evil’ın yeni oyunu Resident Evil Village’ın çıkışına 1 günden az bir süre kala çıkış fragmanı paylaşıldı. Birkaç gün önce köy ve kale demolarını içinde barındıran oynanış demosu oyunculara açılan Resident Evil Village’ın tam sürümünün çıkışına saatler kaldı. Oyunun incelemeleri ve oynanış videoları yavaş yavaş yayınlanmaya başladı.

Resident Evil Village ile, Ethan Winters’ın maceralarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ethan, karısı Mia ile Avrupa’da huzurlu bir yaşam sürerken serinin popüler karakterlerinden Chris Redfield tarafından bir kabusun içine sürükleniyor. Ethan’ın amacı kurt adamlarla dolu, Lady Dimitrescu ve kızlarının herkesin kabusu olduğu bir köy ve kalede kızı Rose’u bulmak. Ethan’ın bu korku ve gerilim macerasına FPS bakış açısı ile tanık olacağız.

Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021 tarihinde Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC platformlarına çıkışını yapacak. Ayrıca oyuncular 10 Mayıs 02.59’a kadar 60 dakikalık oynanış demosuna erişmeye devam edebilecek. Oyunun inceleme puanlarına buradan ulaşabilirsiniz.  Resident Evil Village çıkış fragmanı hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyundan beklentileriniz neler? Çıkınca oynayacak mısınız? Görüşlerinizi bizimle paylaşın. Güncel oyun haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir