Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village Demo Ön Yüklemeye Açıldı

Resident Evil Village Demo Ön Yüklemeye Açıldı

Ethan Winters’ın hikayesine devam edeceğimiz 8. Resident Evil ana oyunu Resident Evil Village, çıkışına günler kala süre limitli demosunu oyunculara açacak.

Ne yazık ki doğru, Resident Evil Village demosu şatoda ve kasabada dolaşmanız için tamı tamına 60 dakika verecek ve yalnızca bir haftalığına erişilebilir olacak. Bunun anlamı oyunun çıkışının hemen ardından başta oyunu deneyip sonra satın almak isterseniz bunu yapabilmek için sadece 2 gününüz olacak. Önceden PlayStation oyuncularına sunulan bu fırsat bu sefer PC ve Xbox oyuncuları için gelecek. Ve tekrar edelim, demo yalnızca 60 dakika boyunca geçerliliğini koruyacak. Demoyu erkenden bıraksanız bile oyuna geri girdiğinizde sayacınız da kaldığı yerden devam edecek.

Resident Evil Village Demo

Resident Evil Village Demo Ne Zaman Açılacak?

Resident Evil Village demosu 2 Mayıs 03:00’da açılacak ve 10 Mayıs 02:59’a kadar 60 dakikalık sınır içerisinde erişilebilir olacak. Ayrıca Resident Evil Village Demo Steam sayfasından oyunun ön yüklemesi açılmış durumda. 8.5 GB olan bu yüklemeyi oyunun sayfasına girip ‘Oyunu Oyna’ seçeneğine basarak başlatabilirsiniz. Böylece yüklemeyi erkenden tamamlayıp demo açıldığında anında Resident Evil Village deneyimini yaşama fırsatı bulabilirsiniz. Unutmayın ki 2 Mayıs’a kadar ön yüklemenin ardından oyunu açma çabaları sonuç vermeyecektir, bu yüzden demo erişime açılana kadar beklemelisiniz.

Resident Evil Village Sistem Gereksinimleri

Resident Evil Village‘ın çıkış tarihi olan 7 Mayıs 2021‘den önce demoya göz atabilir, ya da oyunu çoktan beğendiyseniz Steam sayfasından ön sipariş verebilirsiniz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir