Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village Demo Süreci Uzatıldı

Resident Evil Village Demo Süreci Uzatıldı

Hayranlardan gelen geri bildirimler dolayısıyla Resident Evil Village demo süreci uzatıldı. Detaylar haberimizde.

Oyunu denemek isteyenler uzatılan bir haftalık deneme sürecinden yararlanabilecek. Resident Evil serisinin son halkasının demo süreci 2 Mayıs tarihinde başlayacak ve 10 Mayıs’ta sona erecek. 1 saatlik deneme süresinde ise herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Resident Evil Village Demo Tarihleri

Bir önceki demo sürecinde oyuncular 24 saatlik bir zaman diliminde köy ve kale bölümlerini deneyim edebiliyordu. Fakat farklı bölgelerde yaşayan kullanıcılar, belirlenen 24 saatlik zaman penceresi kapsamında oyunu rahatça oynama şansını elde edememişti. Eleştiri ve kızgın geri bildirimlerin bir diğer sebebi de deneme sürümlerinin sadece PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarına sunulması oldu.

Oyunun resmi Twitter hesabında yapılan açıklama ise deneme sürecinin daha fazla platforma açıldığını duyurdu. 2 Mayıs Pazar günü saat 03.00’de başlayacak olan demo süreçleri PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox X|S Serisi ve PC kullanıcıları tarafından da oynanabilecek. 24 saatlik zaman dilimi de belirlenen yeni tarihler doğrultusunda 1 hafta olacak.

Böylece dileyen oyuncular 2 Mayıs – 10 Mayıs tarihleri arasında 1 saatlik kale ve köy demolarını deneyim edebilecek.

Resident Evil Village Konusu

Oyuncular daha önce Resident Evil 7: Biohazard’da hayat verdiği Ethan Winters ile yeni bir maceraya atılacak. Kaçırılan kızı Rose’u kurtarmak için korkunç bir köye yolculuk eden Ethan, daha sonra Castle Dimitrescu’nun birbirinden daha ürpertici yaratıklarla dolu koridorlarına gidecek.

Resident Evil Village Sistem Gereksinimleri

Kurt adamların, vampirlerin ve korkunç hilkat garibelerinin bulunduğu kasaba ve kale Resident Evil Village’in geçeceği ana mekanlar olacak. Heyecanla beklenen oyun daha önce Lady Dimitrescu karakteri ile internetin gündemine oturmuştu.

Resident Evil Village çıkış tarihi ise 7 Mayıs 2021 olarak belirlendi. Oyun PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox X|S Serisi, Stadia ve PC için çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir