Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village: Lady Dimitrescu’nun Boyu Resmi Olarak Açıklandı

Resident Evil Village: Lady Dimitrescu’nun Boyu Resmi Olarak Açıklandı

İnterneti kasıp kavuran Lady Dimitrescu adındaki vampir hanımefendinin uzunluğu resmi olarak açıklandı. Detaylar haberimizde.

Resident Evil Village fragmanında gördüğümüz Lady Alcina Dimitrescu’nun boyunun 9’6″ olduğu ortaya çıktı. Metrik sistemde çevirdiğimizde uzun hanımefendinin boyunun neredeyse 3 metre olduğunu söyleyebiliriz. İnternetin gündemine bomba gibi düşen Lady Dimitrescu, Resident Evil serisinin son halkasında kızlarıyla beraber karşımıza çıkıyor. Gün içerisinde yapılan duyuruyla kendisinin boyu da resmi olarak duyuruldu.

Oyun geliştirme sürecinde sanat direktörü olarak görev alan Tomonori Takano ise konu hakkında bir demeç verdi. Lady Dimitrescu ve kızlarının bu kadar yoğun ilgi göreceğini tahmin etmiyorduk diyen geliştirici, açıklamalarını resmi Twitter hesabı üzerinden yaptı.

Ayakkabıları ve şapkasıyla beraber tam olarak 2,9 metre olan vampir leydi, farklı meme formatlarında internetin çeşitli köşelerinde kendine yer bulmaya başladı bile. Castle Dimitrescu adındaki şatosunda ikamet eden Alcina Dimitrescu ve kızları oyunun ana karakteri Ethan’ın peşine düşecek.

Oyunun geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve oyun dünyasını heyecana sürükleyen fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Resident Evil Village PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X, Series S ve PC platformu için çıkış yapacak. Oyunun çıkış tarihi ise 7 Mayıs 2021 olarak belirlendi. Yapımın geliştirici koltuğunda da CAPCOM oturuyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir