Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village PlayStation 4 Pro Oynanış Videosu Yayınlandı

Resident Evil Village PlayStation 4 Pro Oynanış Videosu Yayınlandı

Resident Evil serisinin merakla beklenen son oyunu Resident Evil Village PlayStation 4 Pro üzerinden alınmış oynanış görüntüleri ile karşımızda. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının eskitemediği köklü korku oyunu serilerinden olan Resident Evil macerasına ilk olarak 1996 yılında başlamıştı. Çıkışını ilk gerçekleştirdiği dönemde oyun dünyasını kasıp kavurmuş olan seri yıllar içerisinde formundan pek de fazla bir şey kaybetmiş değil. Hala oyun dünyasında korku oyunu denince akla gelen ilk serilerden olan Resident Evil karşımıza bu kez de Resident Evil Village ile çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen ve 7 Mayıs tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC ve Stadia için çıkış yapacak olan yapımdan yepyeni görüntüler geldi.

Resident Evil Village PlayStation 4 Pro Konsolunda Nasıl Görünüyor?

Yayınlanan oynanış görüntüleri oyunun PlayStation 4 Pro sürümüne ait. IGN tarafından yayınlanan 5 dakika uzunluğundaki videoda oyunun cihazda gayet akıcı bir biçimde çalıştığını görüyoruz. Bunun yanı sıra Resident Evil Village‘ın grafikleri de etkileyici bir izlenim bırakmayı başarıyor. Bunların yanı sıra oyunun geçtiği malikaneye de bir bakış atma fırsatı yakaladığımız oynanış videosunda farklı silahları ve karakterimizin farklı düşman tipleri ve çevre elementleri karşısında verdiği farklı reaksiyonlara da şahitlik ediyoruz.

Resident Evil Village Sistem Gereksinimleri

Resident Evil 7: Biohazard ile yarım kalmış olan Ethan Winters‘ın hikayesini devam ettirecek olan yapım daha şimdiden bu yılın en çok beklenen yapımları arasında kendine yer bulmayı başarmış durumda. PlayStation 4‘ün Pro sürümü ile de oldukça göz kamaştırıcı görünen Resident Evil Village bakalım çıkışını gerçekleştirdiğinde ne gibi yorumlar ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir