Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village Satışları 3 Milyon Barajını Geçti

Resident Evil Village Satışları 3 Milyon Barajını Geçti

Ünlü korku oyunu serisinin son halkası olan Resident Evil Village satışları Capcom’un yüzünü güldürecek bir hızla seyrediyor. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının en köklü serilerinden olan Resident Evil korku denince pek çok oyuncunun aklına gelen ilk oyun serileri arasında. Serinin son halkası ise ilk duyurusundan bu yana merakla beklenen, oyuncuların her detayını titizlikle takip ettikleri Resident Evil Village. Bizleri korku ve gerilimin tam ortasına bırakan oyunun oynanış görüntüleri sonrasında yayınlanan demo sürümleri de büyük bir ilgi ile karşılanmış ve oyuncular heyecan içerisinde 7 Mayıs‘ı beklemeye başlamışlardı. Geçtiğimiz Cuma günü itibariyle çıkış yapmış olan Resident Evil Village satışları konusunda resmi açıklama Capcom cephesinden geldi.

Resident Evil Village Sistem Gereksinimleri

Capcom tarafından yapılan açıklamaya göre oyun daha şimdiden 3 milyondan fazla kopya satmış durumda. Oyunun çıkış yaptığı PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve PlayStati0n 5 platformlarının tümünde bu satış rakamına ulaşan seri aynı zamanda serinin en iyi çıkış yapan oyunu da olmayı başarmış durumda. Bu gidişle Resident Evil serisinin en çok satan oyunu olması da işten bile değil. Oyunun çıkışının üzerinden henüz 1 hafta bile geçmeden elde edilen bu satış rakamı oyunun hem dijital hem de fiziksel satışlarının toplamı ile elde edilmiş durumda. 24 yıllık köklü serinin son halkasının yakalamış olduğu başarıda oyunun övgü ile karşılanan hikayesi, atmosferi ve oyun mekaniklerinin yanı sıra elbette ki pazarlama stratejisinin de etkisi büyük.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir