Anasayfa > Oyun Haberleri > Ride 4’ün Yeni Nesil Fragmanı Yayınlandı!

Ride 4’ün Yeni Nesil Fragmanı Yayınlandı!

 Milestone tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan motorsiklet yarışı oyunu Ride 4’ün yeni nesil için özel fragmanı yayınlandı. Ride 4 hakkında detaylar ve çıkış tarihi bilgileri haberimizde. 

Oyun sektöründe yarış oyunu denince akla gelen oyun türü genelde araba yarışı oyunları oluyor. Arcade veya Simülasyon tarzında yapımlar karşımıza çıkıyor ancak oyun sektöründe yer alan yarış oyunları sadece araba yarışından ibaret değil. Milestone tarafından geliştirilen Ride 4, hem bu nesil hem de yeni nesil için motorsiklet yarışı deneyimini bizlere sunmak için çıkıyor.

Ride 4 Hakkında

İlk oyunu 2015 yılında çıkışını yapmış Ride serisinin 3.oyunu olan Ride 3, 2018 yılında piyasaya çıkmıştı. 2 yıl sonra serinin yeni ve 4.oyunu olacak Ride 4, hem bu nesil hem de yeni nesil için çıkışını yapmaya hazırlanıyor. İçerisinde pistler ve lisanslı yarış motorları yer alacak oyun bizlere motorsiklet yarışı deneyimini sonuna kadar yaşatmayı hedefliyor. Oyun ilk olarak 8 Ekim 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkışını yapacak.

Ardından yeni nesil fragman ile öğrendiğimiz 21 Ocak 2021 tarihinde ise PlayStation 5 için çıkış yapacak. Oyun yeni nesilde 4K 60 FPS’ kadar çözünürlük ve kare hızı desteği ile gelmeyi planlıyor. Oyun, kontrol konusunda PlayStation 5 ile birlikte gelecek yeni nesil kontrolcü Dualsense’in gücünden de yararlanacak. Oyunun Xbox Series X için çıkış yapıp yapmayacağı henüz belli değil.

Bakalım Ride 4, motorsiklet yarışı deneyimini oyunculara başarılı bir şekilde yansıtabilmeyi başarabilecek mi? Beklentileri ne düzeyde karşılayacak?

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir