Anasayfa > Oyun Haberleri > Riot 30 LoL Şampiyonunun Mana Havuzunu Artıracak!

Riot 30 LoL Şampiyonunun Mana Havuzunu Artıracak!

2021 sezon öncesi yamasında yapılacak olan item değişiklikleriyle birlikte oluşacak mana sıkıntılarını engellemek için Riot, bazı LoL şampiyonlarının manasını artıracak.

Ana oynanış tasarımcısı Mark “Scruffy” Yetter tarafından paylaşılan bir tweete göre Pırıltı gibi bazı itemlerin mana bileşenleri kaldırılacak. Scruffy bu hareketi itemleri yeni oyunculara açmak için yaptıklarını açıkladı. Ayrıca bu itemleri kullanan LoL şampiyonlarının eksiklik yaşamaması için mana havuzlarının da artırıldığını bildirdi.

Seviye başı +20 mana limiti alacak 30 şampiyon arasında Anivia, Kassadin, Cassiopeia, Ezreal ve Ryze gibi ağır mana kullanıcıları da var. Mana bileşenlerine en çok ihtiyaç duyan bu şampiyonların lane’de hala üstün kalabilmeleri için bu ekstra mana yeterli olacak mı zaman gösterecek. Ayrıca item değişiklikleri ile manasız şampiyonlar da rahatlıkla Pırıltı ve benzeri itemler çıkarak daha esnek buildler yapabilecekler.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir