Anasayfa > Oyun Haberleri > Riot Games, Hypixel Studios’u Satın Aldı

Riot Games, Hypixel Studios’u Satın Aldı

Henüz kapalı betada olan FPS-MOBA oyunu olan Valorant ile turnayı bir kez daha gözünden vuracağı belli olan Riot Games, yeni bir atılım daha mı yapacak, dedirten bir gelişmeye imza attı. Hypixel Studios satın alındı

Pek çoğumuzun League of Legends ile tanıdığı şirket, yakın zamanda Valorant‘ı duyurmuş ve oyunu bugünkü kapalı beta günlerine kadar taşımıştı. Beta sürecinde pek çok övgüye mahzar olan oyun, Riot Games için yalnızca yeni bir başlangıç olabilir.

Hytale Oyunu İçin Pek Çok İmkan Sunulacak

Riot Games, yaptığı açıklamada, Hypixel Studios‘u bünyesine kattığını açıkladı. Geliştirdikleri Hytale oyunu ile gündeme gelen Hypixel Studios için Riot desteği gelecek. Böylece daha esnek bir bütçe ve daha çok teknolojik imkan ile RPG oyunu Hytale geliştirilecek. Yapılan açıklamada satın alınan stüdyonun neredeyse tamamen bağımsız çalışacağı söylendi.

Riot Games, Hypixel'i satın aldığını duyurdu. Hypixel, henüz geliştirdiği Hytale oyunu ile adından söz ettirmişt. Şirket artık Riot Games çatısı altında.

Yapılan açıklamalara bakınca Riot Games‘in bünyesine kattığı şirketten beklentileri ve bu ölçüde de güvenleri büyük. Bu birlikteliğin bizlere güzel bir oyun sunması hepimizin ortak dileği.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir