Anasayfa > Oyun Haberleri > Riot Games, Yeni MMO Oyunu İçin Geliştiriciler Arıyor

Riot Games, Yeni MMO Oyunu İçin Geliştiriciler Arıyor

League of Legends ve VALORANT’ın geliştiricisi Riot Games, yeni çıkaracağı MMO oyun için ekibini toplamaya yavaştan başlıyor.

Riot Games, pörtföyündeki oyun sayısını her geçen yıl artırmaya devam ediyor. Legends of Runeterra, VALORANT gibi oyunların üzerine daha önce üzerine konuşulan, uzun zamandır beklenen MMO oyun için de ilk resmî açıklama böylece gelmiş oldu.

Riot Games, MMO Oyun Geliştirecek

İnternet sitesinde MMO oyun geliştirmeye başladığını duyuran Riot Games, şu an için spesifik rollerde geliştiriciye ihtiyaç duymadıklarını, fakat takımı hafif hafif toplamaya başladıklarını açıkladı. Sitede birçok geliştirici rolü için açık iş ilanı bulunuyor. Genellikle MMO tecrübesi olan geliştiricileri arayan şirket, oyun sanatı, oynanış mühendisliği, oyun tasarımı, UX tasarımı gibi roller için alım yaptığını duyurdu.

Riot Games, yeni MMORPG oyunu için iş ilanlarının günden güne artacağının sinyallerini verdi. Devasa bir oyun için devasa bir ekibe ihtiyaç duyduklarını açıklayan şirketin oyun hakkında daha fazla bilgi vermesi için daha çok zamana ihtiyaç var gibi görünüyor.

Bu projeyle birlikte hâlihazırda derin bir hikâyeye sahip olan Runeterra evreni hayata geçmiş olacak. Geliştirici ekibi henüz yeni toplanan bir oyunun yıllar sonra çıkacağı belli olsa da Riot Games tarafından geliştirilen böylesi bir proje oyuncuların heyecanını canlandırmak için yeterli oluyor.

Riot Games’ten beklenen bir diğer oyun ise geçtiğimiz yılın ekim ayında duyurulan Ruined King. Runeterra’yı canlandıracak bir başka RPG oyunu olan Ruined King hakkında son zamanlarda yeni bir gelişme bulunmuyor. Buraya tıklayarak oyunun duyurusu hakkındaki detaylara ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir