Anasayfa > Oyun Haberleri > Riot Games’ten Türk VALORANT Ajanı İçin Bir İpucu Daha!

Riot Games’ten Türk VALORANT Ajanı İçin Bir İpucu Daha!

Türk VALORANT ajanı hakkında daha önce ilk ipuçlarını vermiş olan Riot Games yepyeni bir gönderi ile heyecanımızı daha da arttırdı.

Riot Games‘in 2020 yılının haziran ayında oyuncularla buluşan popüler rekabetçi FPS oyunu VALORANT tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok sevildi. Kısa sürede oyuncular tarafından benimsenen yapımda tıpkı diğer Riot Games oyunlarında olduğu gibi başarılı Türkçe seslendirmeler yer alıyor, bu da biz Türk oyuncuları daha bir kendine çekiyor. Riot Games’in ülkemize özel bir ilgi gösterdiği sır değil. Oyunların başarılı yerelleştirmeleri, Türkiye’ye özel fiyatlandırma gibi konuların yanı sıra Riot Games‘in bir de Türkiye ofisi bulunuyor. Tüm bunların ardından Riot Games şimdi de karşımıza Türk VALORANT ajanı ile çıkmaya hazırlanıyor.

VALORANT FPS ve Ping Gösterme İşlemi Nasıl Yapılır?

Türk VALORANT ajanı

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir paylaşım ile ilk ipuçlarını aldığımız Türk ajan hakkında yeni detaylar var. Eski paylaşımda dünya haritası üzerinde Türkiye işaretlenmiş ve Cypher‘ın ağzından Türk ajana dair ilk bilgileri almıştık. Şimdi ise Riot Games‘in resmi internet sitesi üzerinden yapılan bir paylaşımda yeni bir görsele kavuştuk. Görselde Türk kahvesi, lokum ve nazar boncuklu bir yüzük ilk dikkati çekenler. “Ajanların Durumu – Mart 2022” gönderisinde yer verilen bu görsel “Herkesin bir korkusu var” notuyla paylaşılmış vaziyette.

Tüm bunlar haricinde elimizde henüz Türk VALORANT ajanının adı, yetenekleri yada ne zaman çıkış yapacağı ile alakalı bilgiler bulunmuyor. Bakalım VALORANT‘ın adım adım yaklaşmakta olan Türk ajanı neye benzeyecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir