Anasayfa > Oyun Haberleri > Riot’ın Yeni Oyunu Project A İçin İlk Değerlendirmeler Yapıldı

Riot’ın Yeni Oyunu Project A İçin İlk Değerlendirmeler Yapıldı

Riot’ın Yeni Oyunu Project A kısa bir süre için Youtuber’ların ve basın mensuplarının beğenisine sunuldu. Gelen değerlendirmeler ise oldukça olumlu.

Riot, League of Legends‘la hem dünyada hem Türkiye’de çok ciddi bir başarı yakaladı ve adından sıkla söz ettiğimiz bir oyun firması haline geldi. Şimdi gözler Riot’ın yeni oyunu Project A’nın üzerinde. First Person Shooter (FPS) tarzında olacak oyundan erken erişimde oynayanlar tarafından övgüyle bahsediliyor.

Profesyonel Overwatch oyuncusu Ivo “linepro” Kolev oyunla ilgili çok olumlu konuşan isimlerden biri. Oyunla ilgili olarak Twitter profilindeki hakkında kısmına “Project A’yı bekliyor yazacak kadar heyecanlı olan Kolev, oyunun en önemli özelliğinin satın alınan yeteneklerin sınırlı kullanıma sahip olacağını bunun da daha stratejik düşünmeye sebep olacağını söylüyor.

Daha önce CS:GO profesyonel oyuncusu ve halen oyunun yorumculuğuna devam eden HenryG ise attığı bir dizi tweet’te oyunla ilgili şu yorumlarda bulundu:

  • Oyun 5vs5 takımlar halinde oynanacak
  • Tur bazlı oynanacak
  • Yüzeysel olarak CS:GO’ya benzediği söylenebilir ancak sınıf/kahraman tabanlı Overwatch ve Apex Legends gibi FPS oyunlarının iyileştirilmiş özelliklerini içeriyor.
  • Yeteneklerin her rounddan önce satın alınması gerekecek
  • Oyun içindeki silah mekanikleri oldukça tatmin edici
  • Oyunun en heyecan verici özelliklerinden biri harita dizaynı

Riot’ın Yeni Oyunu Project A ve diğer bilgisayar oyunları haberleri ile ilgili gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Project A’yi oynama şansınız oldu mu? Kapalı beta için şansınızı deneyecek misiniz? Oyunla ilgili neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir