Anasayfa > Oyun Haberleri > Riot’un Bağış Adresini Biz Seçiyoruz

Riot’un Bağış Adresini Biz Seçiyoruz

Riot Games’in düzenlediği bağış kampanyasında, toplanmış olan bağışın hangi kuruma gideceğine biz oyuncular karar vereceğiz.

Riot Games 2019’un Ekim ayında bir projeye imza atmıştı. Karma isimli şampiyonun Şafak Getiren kostümü bu projenin odak noktasıydı. Projeye göre Şafak Getiren Karma kostümü her satın alındığında, tutar Riot’un ayrı bir kumbarasına atılacak. Bu kumbara bağış dönemi açılacak ve şirket sosyal sorumluluk bağlamında tutarı çeşitli kurumlara bağışlayacaktı. 2019 Ekim ayından itibaren proje kapsamında kumbarada 6 Milyon Dolar birikti.

Şimdi Kumbarayı Patlatma Zamanı

Riot her sunucudan gelen ücretleri ülkelerde yapılan kostüm satışlarına oranla bölecek ve ülkelerdeki kar amacı gütmeyen kuruluşlara bağışlayacak. Sunucu ve ülke bazlı bağışlanacak tutarları kullanıcılarla henüz paylaşmayan Riot Games, ülkemizde Tohum Otizm Vakfı, Türk Eğitim Vakfı ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı ile anlaşmış bulunuyor.

Bağışın Adresini Sihirdarlar Belirleyecek

League of Legends launcher’ı üzerinden başlayan ankete katılarak bağışın nereye gideceği konusunda fikrinizi belirtebilirsiniz. Etkinlik 23 Nisan tarihine kadar devam edecek. Tabii bağış tek adrese aktarılmayacak. En çok oy alabilen kurum bağış toplamının yarısını alacak, diğer yarıyı ise kurumlar kendi aralarında paylaşacak.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir