Anasayfa > Espor Haberleri > Riot’un FPS Oyunu VALORANT Kampüs Elçileri Arıyor!

Riot’un FPS Oyunu VALORANT Kampüs Elçileri Arıyor!

Riot Games’in geliştirdiği, şu an kapalı beta evresinde olan oyun VALORANT, oyunu üniversitelerde yayacak kampüs elçileri arıyor.

VALORANT, hızla gelişen kapalı betasıyla birlikte oyuncu sayısını her geçen gün arttırmakta. Bulunan hatalar ve görüşler Riot’a bildirilirken Riot Games de sadece oyun içiyle ilgilenmeyip aynı zamanda oyunun etkinliklerinin gelişmesine katkıda bulunmak istiyor. Bunun için bir sonraki hamleleri ise Kampüs Elçileri bulmak.

Riot’un yolladığı başvuru formuna girerseniz karşınıza sizin bu görevi yerine getirip getiremeyeceğinizi ölçen bazı sorular çıkıyor. Okulunuz, okulunuzda espor kulübü yönetip yönetmediğiniz, ne gibi VALORANT etkinlikleri yapacağınız gibi sorular formda bulunuyor. Eğer siz de kampüsünüzde sorumluluk alıp VALORANT etkinlikleri düzenlemek istiyorsanız bilgilerinizle birlikte Riot Games’e başvurup şansınızı deneyebilirsiniz.

VALORANT FPS Yükseltme Rehberimiz

Riot Games, bu gibi gelişmelerle VALORANT’la ilgisini sadece oyun içi bırakmayıp aynı zamanda oyunun komünitesini de canlı tutmak istediklerini göstermekte. Daha kapalı betasından çıkmamasına rağmen NiP gibi köklü takımlarla espor sahnesi oluşmaya başlayan bu oyunun bu gibi hareketlerle kitlesini hareketli tutmak isteyeceği de zaten belli gibiydi. Siz de VALORANT kampüs elçileri arasına katılmak isterseniz buraya tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

VALORANT Tasarımcısı, Haritadaki Köşelerin Öneminden Bahsetti

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir