Anasayfa > Oyun Haberleri > Risk of Rain 2 Steam Üzerinde 3 Milyon Oyuncuyu Aştı!

Risk of Rain 2 Steam Üzerinde 3 Milyon Oyuncuyu Aştı!

Bir süredir erken erişimde bulunan Risk of Rain 2, geçtiğimiz hafta çıkan 1.0 sürümüyle erken erişimden çıkmıştı. Tam sürüme geçiş yapan oyunun başarısına gelecek olursak, ilk haftasında gördüğü sayılarla başarılı bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.

Oyunun elde ettiği 3 milyon oyuncu başarısının üstüne Twitter resmi hesabından bir teşekkür tweeti paylaşıldı:

Risk of Rain 2‘nin Steam üzerinde 3 milyondan fazla oyuncuya sahip olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz! Bizi Erken Erişim süresince destekleyen ve bu hafta 1.0’e başlamışken bu dönüm noktasını başarmamıza yardım eden herkese teşekkürler!

Geliştirebileceğiniz 10 farklı karakter, oyun boyunca hem sizi hem de düşmanlarınızı kısıtlama olmadan güçlendirecek farklı bir ölçü sistemi, hem hikayeye hem de envanterinize katkı sağlayan 110 farklı eşya, maksimum 4 kişilik co-op ve daha fazlasıyla Risk of Rain 2 ilk tam sürümünü yayınlamış bulunmakta. Buna özel olarak 24 saat sürecek %20 indirimden yararlanmak isterseniz oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir