Anasayfa > Oyun Haberleri > Rocket League 4. Sezonu Bu Hafta Başlıyor

Rocket League 4. Sezonu Bu Hafta Başlıyor

Popüler oyun yapımcısı Psyonix, Rocket League sezon 4’ün bu hafta başlayacağını duyurdu. Yeni sezonla oyuna eklenecek unsurlar açıklandı.

Psyonix ve Epic Games, her türlü güzelliğe sahip olacak yepyeni bir sezonun lansmanı için hazırlanıyor. Yeni sezonda, ödüller, yeni sınırlı süreli modlar, 2v2 turnuvalar ve daha fazla ayrıcalık içeren yeni bir Rocket Pass özelliği de yer alacak.

Rocket League Sistem Gereksinimleri

Psyonix, 9 Ağustos 2021’deki bir blog yazısı aracılığıyla Rocket League sezon 4 hakkında daha fazla ayrıntı paylaştı. Sezon 4 ile birlikte en çok dikkat çeken güncelleme, yeni Deadeye Canyon adıyla arena ve Outlaw adında yeni araba gelecek olmasıydı. Deadeye Canyon, sezon 4 başladığında herkesin boş zamanlarında oynaması için hazır olacak. Bu arada, yeni Outlaw araba gövdesi, yeni çıkartmalar ve araba şapkaları da dahil olmak üzere kozmetiklerle dolu yeni Rocket Pass ayrıcalığı da yeni sezon ile birlikte oyunculara sunulacak.

Sezon 4 ile birlikte, 2v2 ve Ekstra Mod turnuvaları gibi rekabetçi turnuvalar da gelecek. Yeni sınırlı süreli mod setleri arasında 12 Ağustos’ta “2v2 Heatseeker“, 19 Ağustos’ta “Süper Kaotik Speed ​​Demon” ve bu ayın sonlarında Rumble çeşidi “Spring Loaded” yer alıyor.

Gelen diğer değişiklikler arasında, yayıncılar için telif hakkıyla korunan müziği kapatmak için bir ses ayarı ve küçük hata revizyonları yer alıyor. Değişikliklerden biri de, eşleştirme algoritmasında olacak. Aynı beceri seviyesindeki oyuncular birbirleriyle eşleşecek.

Sıradan maçlar, tıpkı rekabetçi maçlar gibi hükmen kaybetme yeteneğiyle birlikte, bazı ince ayarlara sahip olacak. Bu özellik sayesinde, oyuncular sürekli maçları tekrar tekrar terk ettiklerinde cezalandırılacaklar.

Rocket League sezon 4 güncellemesi 10 Ağustos 02.00 TSİ‘den itibaren tüm oyunculara sunulacak.

Hakkında Furkan Akkoyun

8 yıldır internetle haşır neşirim. Oyun oynamayı seven, gündemi takip eden, internette girişimci kavgada çekimser, freelancer iş yapan biriyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir