Anasayfa > Oyun Haberleri > Rocket League İçin Mac ve Linux Desteği Kaldırılıyor!

Rocket League İçin Mac ve Linux Desteği Kaldırılıyor!

Arabalı futbol oyunu Rocket League, artık Mac ve Linux platformlarınnda çevrimiçi oynanamayacak. Oyunun parası satın alanlara iade edilecek.

Rocket League artık Mac ve Linux platformlarında çevrimiçi olarak oynanamayacak fakat split-screen gibi özellikler kullanılmaya devam edilecek. Oyun içi mağazaya erişim de bu platformlar için imkansız olacak. Haber, oyunun resmi sitesindeki bir açıklamayla kullanıcılara duyuruldu.

“Rocket League’i yeni teknolojilerle geliştirmeye devam ederken macOS ve Linux platformlarına desteği sürdürebilmemiz bizim için artık pek olası değil. Bunun sonucunda da macOS ve Linux için son güncelleme mart ayında olacak. Bu güncelleme, macOS ve Linux kullanıcıları için çevrimiçi fonksiyonları devre dışı bırakacak, fakat yerel maçlar ve splitscreen gibi çevrimdışı özellikler kullanılmaya devam edilebilecek. Rocket League’i Steam’den Mac veya Linux için satın aldıysanız oyun Windows 7 ve üstü bir bilgisayarda bütün fonksiyonlarıyla birlikte oynatabilirsiniz.”

rocket league öge mağazası

Oyunun normal satın alma fiyatı iade edilebiliyor olsa da oyun içi satın alımlar için kullanıcılara geri ödeme yapılmayacak. Geri ödemeler hakkında detaylı bilgiye buradaki açıklamadan ulaşabilirsiniz.

En güncel oyun haberleri için bizi takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir