Anasayfa > Oyun Haberleri > Rocket League Mobile Versiyonu Görebiliriz!

Rocket League Mobile Versiyonu Görebiliriz!

Futbolun heyecanı ile araba sürmenin verdiği zevki birleştiren oyun Rocket League için bir mobil versiyonun gelebilme sinyalleri alındı.

Rocket League‘in geliştiricisi Psyonix‘in Twitter hesabından paylaşılan gönderide işe alımları açtığını belirtti. Bu gelişme ile hem Epic Games‘in resmi sitesi üzerinden gözükenler hem de Epic Games‘in oyunlarını mobile getirme uğraşı birleşti. Şimdi akılları kurcalayan o soru oluştu: Acaba Rocket League mobile adım mı atıyor?

Şimdi dayanağı biraz ortaya çıkaralım. Epic Games resmi hesabındaki Psyonix‘e yapılacak işe alımlarda da mobil oyuna yönelik durumlar göze çarpıyor. Sitedeki Dev QA Tester yani kalite kontrol görevlisi alımlarının gerekliliklerinde bu görevi mobil oyunlara yönelik olarak en az bir sene gerçekleştirmiş olmak maddesi göze çarpıyor.

Aynı zamanda öncelikli görev ve sorumluluklar kısmında da çeşitli geliştirme aşamalarında konsol, IOS veya Android uygulamalarının fonksiyonelliğini ve kullanışlılığını denetlemek maddesinin varlığı da bize “Acaba Rocket League Mobile mı göreceğiz?” gibi soru cümlelerini kurdurmaya yetebiliyor.

Rocket League

 

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir