Anasayfa > Oyun Haberleri > Rocket League NASCAR DLC’si Geliyor

Rocket League NASCAR DLC’si Geliyor

Rocket League NASCAR indirilebilir içeriği yakında oyuna eklenecek. F1 ve NASCAR’la işbirliği yapan oyuna yeni içerikler geliyor. Detaylar haberimizde.

Rocket League, yeni NASCAR içeriklerini oyuna eklemek için hazırlanıyor. Bu hafta oyunculara sunulması beklenen DLC’de 3 farklı NASCAR arabası ve çeşitli kaplamalar mevcut olacak. Yıllardır çeşitli firmalarla iş birliği yapan Psyonix, Rocket League içeriklerini canlı tutmayı hiç unutmadı. Batman’den Batmobile, Geleceğe Dönüş’ten DeLorean gibi çeşitli filmlerden arabaları oyuna eklemenin yanında Hot Wheels, Amerikan Futbol Ligi ve son olarak da Formula 1 gibi büyük organizasyonlarla işbirliği yapılarak içerikler çeşitlendirildi.

NASCAR Chevrolet Camaro
Yeni DLC ile oyuna eklenecek Chevrolet Camaro’nun özel kaplamasıyla bir görüntüsü.

Rocket League NASCAR DLC’sinde Hangi Araçlar Olacak?

Rocket League NASCAR DLC’si hepimizin hayallerinde yatan 3 arabayı oyuna getirmeye hazırlanıyor. Chevrolet Camaro, Ford Mustang ve Toyota Camry. Her arabanın kendine özel NASCAR sürücü kaplamaları olacak, bu sebepten araçları tamamen özelleştirmek mümkün olmayabilir. Arabalara özel gelecek olan takım kaplamalarını aşağıda bulabilirsiniz:

NASCAR Ford Mustang için, Roush Fenway Racing #6, Stewart-Haas Racing #10 ve Team Penske #22 kaplamaları özel olarak gelecekken Chevrolet Camaro için Chip Ganassi Racing #1, Richard Childress Racing #3, Hendrick Motorsports #9, Richard Petty Motorsports #43 takım kaplamaları kullanılabilir olacak. Toyota Camry tercih eden kullanıcılar ise Joe Gibbs Racing #18 ve 23XI Racing #23 Decal özel tasarımlarını arabalarına ekleyebilir. Bu takımlar ve araç numaraları NASCAR hayranları için oldukça çok şey ifade ediyor. Rocket League’in yeni güncellemesi ile en sevdiğiniz NASCAR takımlarını ve arabalarını deneyimleme fırsatı yaşayabileceksiniz.

Arabaların yanında DLC ile oyuna Goodyear lastikleri de ekleniyor olacak. Güncellemenin resmi detayları için Rocket League Blog sayfasını bu linkten ziyaret edebilirsiniz.

NASCAR DLC tanıtım videosu:

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir