Anasayfa > Oyun Haberleri > Rocket League Rocket Pass 6 – İlk Video Geldi!

Rocket League Rocket Pass 6 – İlk Video Geldi!

Rocket League’in sezonluk biletinin son versiyonu Rocket Pass 6, videosunda gösterildiği üzere karşımıza “Ronin” adlı bir arabayla çıkıyor.

Futbolla arabaların sentezlendiği yaratıcı ve oldukça popüler bir oyun olan Rocket League, kendini geliştirmeye devam ediyor.

Rocket Pass 6’nın getireceği yeni eşyalar, gelecek temasını işleyecek olan ögeler olacak. Getireceği yeni araba Ronin ile, siberpunk gol animasyonlarıyla ve birçok eşyasıyla güzel bir Rocket Pass yolda diyebiliriz.

Oyunun sezon bileti Rocket Pass’in altıncı versiyonundaki arabayı tanıtan bir video yayınlanmış durumda. İsmi “Ronin” olarak tanıtılan arabanın üç versiyonu olacak, oyunda ilerledikçe arabayı geliştirebileceğiz. Ronin’in Neotokyo sokaklarında fink attığı trailerı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Videoda gösterildiği üzere Rocket Pass 6’yla birlikte oyuna sürülecek araba Ronin’in üç farklı versiyonu olacak. Ronin, Ronin G1 ve Ronin GXT aşamalarına sahip olan arabayı geliştirmek için Rocket Pass’te ilerleme kaydedeceğiz.

Sezon biletinin ilk seviyesinde Ronin’e, 34. seviyesinde Ronin G1’e ve 70. seviyesinde Ronin GXT’ye ulaşacağız. Getireceği eşyalarla siberpunk temasını işleyecek olan Rocket Pass 6, 25 Mart’ta karşımızda olacak.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalabilirsiniz, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir