Anasayfa > Oyun Haberleri > Rocket League Sahasına F1 ve NASCAR Arabaları Çıkacak

Rocket League Sahasına F1 ve NASCAR Arabaları Çıkacak

Rocket League F1 ve Nascar arabalarıyla 3. Sezon’u renklendirmeye hazırlanıyor. 7 Nisan’da başlayacak 3. sezon oyunculara birçok yeni içerik sunacak. Detaylar haberimizde.

Rocket League ekibi yeni sezonla birlikte oyuna yarış arabalarının en iddialılarını getirmeye hazırlanıyor. Yarış severlerin bileceği üzere Formula 1 ve NASCAR yarışları dünyadaki en heyecanlı ve hızlı sporlar arasında yer alıyor. Görünüşleri ve sesleri ile diğer arabalardan rahatça ayrılabilen bu ikonik yarış araçları, artık Rocket League’in yeni sezonunda araba koleksiyonumuza eklenebilecek.

F1 ve NASCAR arabalarının da tanıtıldığı Rocket League 3. Sezon tanıtım filmi:

Bildiğimiz kadarıyla F1 ve NASCAR arabaları Mayıs 2021’de oyuna eklenecek. Bu hız canavarlarıyla mücadele edebilmek için tasarımcılar büyük mesai harcamış ve oyuna Tyranno adlı yeni bir araba getirmeye karar vermişler. Yeni araba Tyranno, Dominus ile aynı hitbox’a sahip olacak.

Rocket League Mobil Oyunu Duyuruldu!

Yeni arabaların yanında DFH Stadium (Circuit) sahasının yenilenmiş versiyonu da güncellemeyle birlikte oynanabilir hale gelecek. Güncelleme hakkında daha fazla resmi bilgiyi Rocket League Blog‘undan okuyabilirsiniz.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir