Anasayfa > Oyun Haberleri > Rod Fergusson Blizzard’a Transfer Oluyor

Rod Fergusson Blizzard’a Transfer Oluyor

Rod Fergusson Blizzard’a transfer oluyor. Gears of War oyunlarının yapımcısı The Coalition’daki görevinden ayrılıp, Blizzard’a geçiyor.

Gears of War serisinde stüdyo yöneticisi olarak çalışan Rod Fergusson, The Coalition stüdyolarındaki görevinden Mart’ta ayrılacağını açıkladı. Fergusson, duyuruyu twitter hesabından yaptı. Tweet’te “Gears of War’da 15 sene önce çalışmaya başladım ve o zamandan beri benim hayatımın neşesi oldu. Ama artık yeni bir maceranın zamanı geldi. Gears’ı The Coalation’ın harika ellerine bırakıyorum ve herkesin 18 Nisan’da Gear Tactics’i oynaması için sabırsızlanıyorum” yazan Fergusson, The Coalation’dan bir dargınlık olmadan ayrılmış gibi görünüyor.

Rod Fergusson’ın bahsettiği yeni macera ise, Blizzard ve Diablo’dan başkası değil. Bu bilgiyi de twitter hesabından paylaşan Fergusson, “Mart’tan itibaren Diablo serisinin başına geçmek için Blizzard’a katılıyorum. Bu acı tatlı bir an çünkü Gears ailemizi, hayranları, The Coalation’ı ve Xbox’taki herkesi çok seviyorum. Teşekkürler, sizinle çalışmak bir gurur ve ayrıcalıktı” ifadelerini kullandı.

Blizzard Yeniden Yapılanıyor

Blizzard son altı ayda ciddi şekilde yeniden yapılandı. Her şeyden önce, kurucular Frank Pearce ve Mike Morhaime beraberlerinde bir kaç üst düzey yöneticiyle birlikte stüdyodan ayrıldılar. Rod Fergusson gibi bir ismin Diablo’nun başına getirilmesi şirketin yeni bir yapılanmaya gitmeye çalışıyor olabileceği fikrini doğuruyor.

Blizzard ve diğer oyun şirketlerinden oyun haberleri için internet sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Sizce Blizzard’da neler oluyor? Neden Rod Fergusson Blizzard’a transfer oluyor? Rod Fegusson, The Coalation’dan ayrılma kararından pişman olacak mı? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir