Anasayfa > Oyun Haberleri > Ruiga Pirates Steam’de: Açık Denizler Bizi Bekler!

Ruiga Pirates Steam’de: Açık Denizler Bizi Bekler!

Roguelike türünün en iyi örneklerinden ilham alan Valentware Games imzalı Ruiga Pirates artık Steam’de! 2024’in ilk çeyreğinde çıkış yapmayı hedefleyen Ruiga Pirates’da üzerimize akın akın gelen düşmanlara karşı mücadele ediyor, açık denizlerde hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Oyun içi görevler, seviye sistemi ve hazine arayışı Ruiga Pirates’ın temelini oluşturuyor. Bu oyun içi görevler bazen aranan bir korsanı bombalamak veya bir adaya saldırmak olabilir.

Bunun yanında birçok deniz canavarı ve deniz efsaneleri de bu Ruiga Pirates’ın piksel denizlerinde bizleri bekliyor.

Seviye sistemi de iki farklı şekilde işliyor. Her öldüğünüzde haritaya en baştan başlayarak bir sonraki seviyeye geçiyoruz. Seviyemizi yükselttiğimizde de yeni yetenekler ve hasar güçlendirmelerinin kilidini açabiliyoruz.

Bu güçlendirmeler oyunda öldüğünüzde sıfırlanıyor ve en baştan yükseltmeniz gerekiyor. Bunun yanında oyun içerisinde topladığınız para birimleri ile kalıcı geliştirmeler yapmanız da mümkün. Kısacası roguelike elementlerinin başarıyla kullanıldığını belirtmekte fayda var.

Bu kalıcı geliştirmeler geminize can, hız, hasar ve dayanıklılık gibi birçok özellik de katıyor. Bu temel özelliklerin yanında oyunda bulacağınız ganimetleri artıran şans geliştirmeleri veya geminizin menzilini artıran geliştirmeler de açabilirsiniz. Tabii tüm bunların yanı sıra oyun içerisinde yeni gemiler ve kaptanlar da alabiliyor, denizlerdeki serüvenlerinizin daha uzun olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Ruiga Pirates’ın çıkış tarihinden ve gelişmelerinden haberdar olmak için oyunu bağlantı üzerinden istek listenize ekleyin.

2024’ün Ocak ayında erken erişim ile çıkacak olan Ruiga Pirates, takip eden güncellemeler ile beraber içerik tarafını zenginleştirecektir.

Oyunun geliştirici koltuğunda ise Valentware Games oturuyor. Geliştirici ekip daha önce Dock Chess King isimli bir bulmaca oyununa da imza atmıştı. Yeni oyunlarını merakla bekliyoruz. Bağımlılık yapacağı kesin!

Hakkında Sezer Yıldırım

Bilgisayar programcısı, oyunlar ve sinema ile ilgilenen standart bir insan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir