Anasayfa > Oyun Haberleri > Rust Konsol Versiyonu Mayısta Çıkış Yapacak

Rust Konsol Versiyonu Mayısta Çıkış Yapacak

Hayatta kalma türünün en popüler örneklerinden Rust konsol versiyonu ile önümüzdeki mayıs ayında oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2013 yılında PC oyuncularının beğenisine sunulan Rust, çıktığı günden beri güncellemelerle desteklenerek oyuncu sayısını koruyor. Çeşitli sunucularda herkesin kendi zevkine göre bir hayatta kalma deneyimi yaşadığı Rust’ın yakın zamanda konsollar için de çıkış yapacağı biliniyordu. Rust konsol versiyonu için ortadaki soru ise bu çıkışın ne zaman gerçekleşeceği idi. Bu soru ise Rust’ın resmi hesabı tarafından yapılan paylaşım ile cevap buldu.

21 Mayıs’ta konsol çıkışını yapacak Rust, bu çıkışla birlikte konsol oyuncularına çeşitli paketler de sunuyor. Welcome Pack ve Deluxe Pack adı verilen paketleri satın almak isteyen oyuncular çeşitli hediyelere sahip olacak. Bunlar kapalı beta erişimi, oyun için kostümler ve oyun için para gibi ekstralar olacak.

Ülkemiz pazarında fiziksel satışı hakkında bir açıklama olmayan Rust’ın konsol versiyonu için batı pazarında fiziksel satışın da olacağı biliniyor. Oyunun standart versiyonu ülkemizde PS için 359 liraya satılırken Deluxe versiyonu 429 TL’ye, Ultimate versiyonu ise 569 TL’ye satılacak. Xbox’taki fiyatlandırma ise ön sipariş için sırasıyla 141 TL, 226 TL ve 407 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir